Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális egy olyan srác 17 éves aki nem megy bulizni csajozni, mert nem izmos?
Majd 3 év múlva megy amikor már lesz kis izma is.
n pedig már nővel akarok lenni, de ez a gyerek, mondom neki más is lefeküdt lányokkal azok izmosak nagyon, mondom neki nem azok ,akkor meg pénzesek, mondom azok se.
Folyton azt hajtja csak a jó pasik tudnak lányokkal lefeküdni, de mondom neki nekünk is sikerülni fog erre több év izom kell.
Nekem pedig ő az egyetlen haverom, őszintén tényleg ki vagyok
Kicsit most én is kivagyok, mert a kérdésedet értem, de az alatta lévő 5 sor az nagyon zavarodott.
Lényeg a lényeg, nem minden csaj van rágyógyulva a kigyúrt fiúkra. Nyugodtan lehet szerencsét próbálni.
Párommal úgy ismerkedtem meg igaz 14 évesen,hogy szegényem nagyon kis pálcika volt kb semmi izommal...azóta már évek óta kondizik(nem én mondtam neki,magától!) és fantasztikusan néz ki.Eszembe sem jutna lányként csak azért elutasítani valakit mert nem izmos...
Szóval szerintem ne várjon/várjatok,vágjatok bele a csajozásba:) Aztán majd későbbiekben úgyis izmosodtok.De 3 évet "elpazarolni" arra,hogy izmosodjatok hülyeség lenne:) 21/L
nem vagyok izmos mégis rengetek csajom van és volt 16/f
nem azon múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!