Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem, hogy nincsen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, hogy nincsen egy normalis baratnöm 20 evesen?

Figyelt kérdés

Husz eves fiu vagyok, magas, sportos alkat, kek szemem van, iskolaba jarok,de nagyon furcsa vagyok ami a felfogasomat illeti.

Utalom az alkoholt, cigit es drogokat. Utalom a rossz embereket,akik nöket es gyerekeket bantanak, nagyon erzekenyen reagalok az ilyen esetekre.

Minden almom es vagyam egy boldog csalad. Szeretnek majd ket gyereket es szeretnek majd hazasodni. Nagyon fontos nekem a hüseg es en nagyon szeretek mindig a baratnömmel lenni (szerintem ez egy nagy baj). Sok lany szerint az a baj,hogy ha baratnöm van,akkor függök töle, mindig vele szeretnek lenni, romantikus "szarsagokat" csinalni (ezt mondta az exem). Nem tudom mit csinalok rosszul... Nem szoktam soha bulizni jarni, mert szerintem ott csak örült lanyokkal lehet megismerkedni, akik csak isznak es nem veszik komolyan a kapcsolatokat...

20F

2015. szept. 7. 21:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Háát... Lehet... Még diák vagyok...
2015. szept. 10. 12:26
 22/26 anonim válasza:

Főiskola? Egyetem? Annyira magasnak érzed a követelményt, hogy nem tudnál mellette esetleg részmunkaidőben dolgozni?

Ha kényelmetlenek a fenti kérdések, nem kell válaszolnod, ne érezd kényszernek! Mindannyian más-más teherbíró képességekkel rendelkezünk, illetve háttérrel rendelkezünk, ahányan csak vagyunk a Földön...

Másik tippem: testvérek, szülők, esetleg egyéb rokonok barátai, ismeretségi körében sem látsz reményt hozzád hasonló értékrendű lányokkal ismerkedésre?

2015. szept. 10. 16:50
 23/26 A kérdező kommentje:

Hogy is mondjam, középiskola és főiskola keverékébe járok (osztrák iskolarendszer).

Sajnos nincsen sehol...:/ Se család, se baráti kör... Idáig majdnem mindig az interneten ismerkedtem, de valahogy nekem az ciki, interneten ismerkedni. Nem tudom miért, meg hát azok a kapcsolatok voltak a legrosszabbak...

2015. szept. 10. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:

13-as válaszoló vagyok.

A net nem halott ügy, ha jó az emberismereted. Én is ráfáztam párszor ennek ellenére jó lehetőségnek tartom, mert ott aztán tényleg minden féle ember van és szerintem egyáltalán nem ciki. Ha belegondolsz, hogy mindenki elfoglalt (munka, suli), nincs sok idő sok ember megismerni.

De jó megoldás lehet egy sport kör, hobbi akármi ahol új emberek, új impulzusok vannak, hátha..

21/l

2015. szept. 11. 21:39
 25/26 anonim válasza:

Bízzál benne, hogy egy esetleg szintén osztrák iskolarendszerbe járó korodbeli lány fog idetévedni az oldalra és segíteni neked! (Előfordulhat az is, hogy Ő lesz a nagy Ő számodra...)

A netes ismerkedéstől nem kell feltétlenül tartani. Én pl. nem esek kétségbe akkor sem, ha hibázok valamit, és elúszik az addigi lehetőség. Bízom benne, hogy 2-szer nem lépek ugyanabba a "gödörbe".

Az ember a tévedéseiből tanul - jó esetben. Attól, hogy a tanulópénzt megfizetjük - és gyanítom, hogy nemcsak itt ezen az oldalon, hanem az élet minden területén - még nem borítékolt a végleges csalódás!

FEL A FEJJEL ÉS NÉZZ MINDIG CSAK ELŐRE!!! HAJRÁ!!!

2015. szept. 12. 19:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Az a bajuk veled, hogy még fiatalok, azaz élvezni szeretnék az életet, szórakozni járni stb, amíg lehet. Valószínűleg ezzel a bulis felfogással is közrejátszol, attól mert valaki buliba jár nem őrült. Neked inkább egy 30-as nő kéne, ők gondolkodnak ugyan így, meg a dagik, akik otthon ülnek. Most lehet lepontozni, de szociális életet is kell élni, nem csak otthon együtt lenni.
2016. jan. 23. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!