Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, hogy nem tudok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy nem tudok a barátnőm közelében "nagy üzletet" csinálni?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nagyon viccesen hangzik és tényleg vicces tudom, de komoly :D Nem sokára először együtt fogunk aludni és nekem van egy ilyen vécés problémám... Az a helyzet, hogy hiába vagyok bezárva és nem vagyok rá képes, mert attól félek, hogy meghallja a hangokat és az nekem olyan kellemetlen. :/ Nekem ez tényleg ultra kellemetlen...

20F

2015. aug. 19. 09:09
 1/6 anonim válasza:
én sem tudnák a pasim előtt, sőt a koleszbe se megy, amikor a szomszédos szobába vannak
2015. aug. 19. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nekem sem ment, de a szükség nagy úr. A barátnőd is csinálja, ez teljesen természetes. Mi van akkor, ha meghallja? Én is hallottam a barátomat, a barátom is engem és elengedtük a fülünk mellett. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Az szerintem sokkal kellemetlenebb lesz, ha együttalvásnál éjszaka jön ki minden, mert visszatartottad nappal.
2015. aug. 19. 09:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Hahahahahaha igaz és tök jó, hogy nem én vagyok az egyetlen aki parázik ettől :D
2015. aug. 19. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :) Nincs ezzel semmi gáz, előbb utóbb feloldódsz, és menni fog. Vagy szimplán kérd meg, hogy addig fáradjon be a szobába, mert téged zavar, hogy esetleg hall valamit. Egy kapcsolatban ez nem ciki. Ugyan nem vagyunk már tinik, de elmesélem a saját sztorinkat :D

Kb. 5-6hónapja jártunk a barátommal, talán akkor jött el velem a szüleimhez először vagy másodszor. Kint cigiztünk az udvaron, nagy kecsesen odasétáltam a kerítéshez, hogy a rajta lévő hamutartóba helyezem a kis csikkemet. Érzem, hogy pukizni kell, gondoltam sunyiba kicsusszanik, a szabadlevegőn még a szaggal sem lesz gond :D Léptem volna vissza a páromhoz, és akkor mint egy rezesbanda.. :D Akkorát sikerült pukiznom, hogy azt ott letagadni sem lehetett volna :D Égett a pofám, nem győztem bocsánatot kérni, ő meg csak röhögött. Később bevallotta, hogy nagyon örül neki, hogy én pukiztam először, mostmár ő is mer előttem. És tényleg, egy csöppet sem zavartatja magát :D :D

Ennek már töb éve, de még mindig emlegetjük :)

2015. aug. 19. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 ezen jót nevettem, nagyon jó páros lehettek :D

Kérdező, nekem is van egy ilyen problémám, mi már lassan egy éve vagyunk együtt, már minden volt szinte, csak pukizás nem, pedig egyszer még leköpni is sikerült a barátomat :D szerintem ez kínosabb volt, égett a pofám nem is értem hogy sikerült összehoznom, feküdt az ölemben, én meg beszéltem és elfelejtettem nyelni és hát véletlenül leköptem :( :D barátom hál' Isten csak nevetett és azóta is felhozza az esetet, de mindig nevetünk rajta :D

de szerintem előbb-utóbb tényleg nem lesz semmi tabu köztetek se :) ha úgy érzed hogy na most muszáj elmenned, akkor nyomj be valami zenét vagy egy filmet, aztán hajrá, nem hiszem hogy megkérdezi, hogy hova tűntél 5 percre :D

2015. aug. 19. 18:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Hahahaha jó sztorik :D Amikor vendég van nálunk akkor mindig megnyitom a vízcsapot :D
2015. aug. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!