Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális még hogy nemvolt barátnőm?
Figyelt kérdés
Tudom , ezredik kérdés , de akkor is , nem volt még sose ._. pedig sokan mondják hogy jól nézek ki (ha kell kép szólj) jó fej vagyok , bár megmondom a véleményem mindenről :/ 14/f2015. júl. 14. 17:22
1/13 anonim válasza:
14 évesen nem késtél még le semmiről :)
2/13 A kérdező kommentje:
Értem , köszi a válasz :) ment a zöld pacsi
2015. júl. 14. 17:36
3/13 anonim válasza:
Itt az a gáz barátom,hogy sok ilyen kisebb "gyerek" azt gondolja,hogy ez már nem helyes. Mert nincs barátnője-barátja 14 vagy annál kisebb korosztályban. Itt nem az a baj,hogy nincsen.Hanem az,hogy már ezen gondolkozik. De azért mint minden ember aki ezt kérdezi csak kirakja azt a mondatot,hogy: Pedig én jól nézek ki. Ez a szó annyit jelent egy ilyen kérdésben,hogy te nem vagy rá felkészülve. A saját kérdésedben elárulod magad. Csupán azért mondom,mert nem a kinézet a minden. Gondolj bele,hogyha neked lenne egy gyönyörű szép barátnőd. Hiába nézne ki jól,ha egyszerűen a belsője meg a gondolkodása olyan lenne mint a győzikének. Nem igazán lenne a legjobb,ugye? Szóval ezen ne agyalj,és legyen olyan válaszod erre,hogy majd jön. Mert én ezt válaszolnám.
4/13 anonim válasza:
Teljesen normális. Majd lesz barátnőd ha elkezdesz eljárni és ismerkedni.
5/13 anonim válasza:
Meg akkor se ugy neznenk rad mint egy ufo-ra, ha azt mondanad, hogy 17 evesen nem volt baratnod...nem kestel le semmirol.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ment a zöld pacsi :) gyözik lányban nem vonz annyira xD
2015. júl. 14. 17:51
8/13 anonim válasza:
14 évesen ez már gáz ilyenkor már rég ki kellet volna élned magad
9/13 anonim válasza:
16/f vagyok es ugyanigy állok ezzel a témával.
10/13 A kérdező kommentje:
fiúba se vonz , hogy érted hogy ki kellett volna "élnem" magam?
2015. júl. 14. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!