Mértvan egyre több férfi akinek nemvolt még kapcsolata, bezzeg egy nőnek akorvan amikor akar, kivéve ha nagyok az igényei?
Azért azt ugye vágod, hogy egy párkapcsolathoz két ember kell? És ha nem homoszexuális párról beszélünk, akkor azonos mértékben vesz benne részt férfi és nő is.
Én úgy gondolom, ha valaki akar, akkor igenis van kapcsolata. És most ne a nők felső 10%-t meg a férfiak alsó 10%-t vedd alapul, hanem a teljes populációt. Mondjuk Budapesten élő 30 éves férfi és 27 éves nő. Ha találkoznak és tetszenek egymásnak, csak akkor nem lesz belőle kapcsolat, ha nem is akarják igazán. És ez nem feltétlenül abban merül ki, hogy á, én most nem akarok kapcsolatot. A túlságosan nagy mértékű válogatás, a túlságosan nagy igények, elképzelések, az önálló, szabad élethez való ragaszkodás, minden arra utal vissza, hogy nem elég fontos neki egy párkapcsolat, hogy akár csak minimális változtatásokat tegyen az életében- ergo nem akarja a kapcsolatot, a többi csak kifogás.
És kivéve ha csúnya vagy kövér vagy túl antiszociália :) A lányok sem a fákról szedik a pasijaikat.
Válaszolván az alap kérdésre azért mert a fiúk elhagyják magukat. Mind érzelmileg mind testileg. Jó persze nem minden fiú/férfi de érted a lényeget. Szerintem (az én korosztályomat ismerem igazán) a 17-19 éves fiúk körében kétféle igazán elkülönülő típus van és persze ezek válfajai. Az egyik a helyi menősrác menő cuccban jó szöveggel kinyalva mint szarospista jézusneve napján a másik fajta az aki itt irogat kédéseket vagy épp nem irogat de úgy gondolkozik mint te is. Szólj ha tévedek de szerintem vagy nem is próbálkozol vagy próbálkozol de rendszerint visszautasítanak. Az ilyen fiúkkal két nagy gond van az egyik hogy kialakul bennük egyfajta gyűlölet önmaguk a világ és a lányok felé a másik hogy pont a visszeutasítások miatt elmegy az önbizalmuk. ÉS nagyon érződik mikor valaki úgy jön oda hozzád hogy már eldöntötte hogy el lesz hajtva. Nem mondom hogy egyszerű játék az ismerkedés de sokszor a kiállás a legnagyobb probléma. Persze embere válogatja kinek mi tetszik de egy jó szöveggel és egy magabiztos kiállással sokkal könnyebb dolga van a fiúnak. Emellett nem mindegy hol ismerkedsz és hogy kikkel :) szóval a kérdésedre nincs igazán jó válasz mert túl sok oka lehet annak ha valaki sikertelen a párkeresésben de elsősorban ilyenkor azt érdemes megkérdezni magunktól hogy mi miben kéne hogy változzunk.
Igen, egy nőre általában azt mondják ilyen helyzetben, hogy nagyok az igényei.
Na de ha például az az elvárás, hogy a másik ne legyen bűnronda, ne legyen mulya, élhetetlen, esetleg még el is tudja tartani magát (már ha nem tanul), egy férfi részéről természetes igény a nő felé, a nő részéről a férfi felé már túl nagy igény, felszínesség, pénzéhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!