Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális még hogy nemvolt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális még hogy nemvolt barátnőm?

Figyelt kérdés
Tudom , ezredik kérdés , de akkor is , nem volt még sose ._. pedig sokan mondják hogy jól nézek ki (ha kell kép szólj) jó fej vagyok , bár megmondom a véleményem mindenről :/ 14/f
2015. júl. 14. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
iróniának szántam de látom sok embernek nem esett le :/ sajnálom hogy lepontoztak máskor a mondat végére írom hogy irónia hogy a gyengébb képességű emberek is megértsék ( Lehet lepontozni )
2015. júl. 14. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Írj privit ! L/14
2015. júl. 14. 22:48
 13/13 hóbemberrépaorral válasza:
Szerintem teljesen normális, ne akarj azért barátnőt mert másnak is van, mert akkor nem hiszem h azért lenne mert szereted hanem csak divatból. Ez nem ciki, várd meg azt a pillanatot amikor meglátod azt a lányt és "bammm beüt". Na akkor lesz jó, addigis ne aggódj.:)(Én így gondolom)Én 16/L vagyok és még nem volt barátom és igazaból engem nem izgat, néha egy hisztis napomon rámjön, de úgy állok hozzá hogy tudom h egyszer lesz és nem is akármilyen, ha meg nem akkor széttetoválva és betépve fogok meghalni sok macskával.:D
2015. júl. 14. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!