Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, hogy nincsen egy normalis baratnöm 20 evesen?
Husz eves fiu vagyok, magas, sportos alkat, kek szemem van, iskolaba jarok,de nagyon furcsa vagyok ami a felfogasomat illeti.
Utalom az alkoholt, cigit es drogokat. Utalom a rossz embereket,akik nöket es gyerekeket bantanak, nagyon erzekenyen reagalok az ilyen esetekre.
Minden almom es vagyam egy boldog csalad. Szeretnek majd ket gyereket es szeretnek majd hazasodni. Nagyon fontos nekem a hüseg es en nagyon szeretek mindig a baratnömmel lenni (szerintem ez egy nagy baj). Sok lany szerint az a baj,hogy ha baratnöm van,akkor függök töle, mindig vele szeretnek lenni, romantikus "szarsagokat" csinalni (ezt mondta az exem). Nem tudom mit csinalok rosszul... Nem szoktam soha bulizni jarni, mert szerintem ott csak örült lanyokkal lehet megismerkedni, akik csak isznak es nem veszik komolyan a kapcsolatokat...
20F
Nincs veled semmi baj az égvilágon! Teljesen normális értékrendet tükröz a bemutatkozásod.
Nem tartom teljesen kizártnak azt sem, hogy ilyen életfelfogással olyan egyházi életpálya iránt kezdjél el érdeklődni, ahol lehet még házasodni.
Én nemrég tudtam meg, hogy a katolikus egyházon belül pl. az állandó diakónusok HÁZASODHATNAK! (A diakónusjelöltek is kiléphetnek az egyházból papi felszentelés előtt...)
Üdv: egy nem túl fiatal korosztálybeli (de nem is túl idős) N
Meg ne változz!! Ritka ha valaki ennyi évesen így gondolkodik és komolyan tervezz nem csak van egy kapcsolatban aztán 'majd lesz valahogy. Egy a lényeg, olyan lányt találj akinek nem fojtogató ha 0-24ben rajta lógsz és ugyan úgy romantikus beállítottságú mint te. Annyi a baj, hogy még nem találtad meg aki erre vevő lenne, de ne add fel, vannak ilyen lányok is csak ebben a korosztályban ritka.
21/l
12-es válaszoló vagyok.
Na látod, hogy mindig van remény! (SOSE ADD FEL!!!)
:):)
Azért mert 20 évesen olyan a gondolkodásod mint egy 30-35 évesnek..
A veled egykorú lányok (tapasztalatból mondom, én is ennyi idős vagyok) hogyismondjam, nekik nem ezek a legfőbb jellemvonások amiket egy fiúban keresnek ebben a korban.
Hamar megöregedtél.. 5 év múlva már király leszel
Nem szeretnél arról írni, hogy milyen munkát, elfoglaltságot képzelsz el magadnak? Van határozott elképzelésed arról, hogy milyen életpálya felel meg leginkább a Te Adottságaidnak?
Ui: részben saját élettapasztalatom - és a hivatalos közvéleménykutatások szerint is(!) - hogy munka közben lehet a leginkább közeli kapcsolatot teremteni a másik nemmel. (Az, hogy mennyire bizonyul tartósnak a párkapcsolat, az soktényezős dolog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!