Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok párt?
Először is, leszögezném, hogy lány vagyok és szintén lányt keresek. legtöbb hasonló cipőben járó barátnőm mindig tudja, merre ismerkedjen, de nem tudom, hogy még is honnan. De ők sem igazából, csak úgy megesik. Én meg ülök és nézek bután, hogy mi van, pedig jó lenne valaki mellém. :)
Esetleg van tippetek?
Megoldást tudok de annak ára van ;)
Miért a lányokfelé vonzoc?
Ára?
A hetero miért az ellenkező nem vonza? Ez van, nem választás kérdése volt számomra. :) Szerintem elég értelmetlen a kérdésed.
Mert úgy könnyebb ismerkedni
Azt hittem a meleg csajokat nem zavarja ha egy srác kért tölül egy kis "kalandot" te belemenél?
1 Itt nem lennék érzelmi kötödések csak 1x alkalom
2 élveznéd
3 olyan mintha egy lányal csinlnád vagyis hasonló
Gondolj bele csak jól jársz igy se?
1: Nem akarok senkivel se lenni érzelmek nélkül.
2: Te lefeküdnél egy pasival?
#7: Miben más? Ugyan úgy taszító neked egy férfi test, mint nekem. Nem is értem,. miért kell ezzel zaklatnod, miközben köze sincs ennek az egésznek a kéredéshez.
Utolsó: Ezt melyikőnk kapta?
Szerintem én
De miért is csak megkérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!