Hol találhatok hozzámillő párt? F20
otthonülő,visszahúzódó,csendes srác vagyok a társaságigényem se túl nagy.alig van barátom is velük is nagyon ritkán találkozom személyesen.
az én korosztályom 90százaléka lássuk be nem ilyet keres.és ők maguk sem ilyenek.meg nekem se kellene olyan aki pont az ellentétem.
valami ötlet esetleg főként hasonló helyzetben ha van/volt valaki ő mit csinál/csinált?
a gyakori válaszokat mint pl ismerkedj a suliban meg munkahelyen hagyjuk.
bulikba értelemszerűen nem járok.már iskolába se és bár most épp munkám sincs,de ha van is, olyan a szakmám hogy ott nők tuti nincsenek.fizettem már társközvetítő irodának 0 sikerrel többször is.hirdettem újságban.jelentkeztem rapid randira de elmaradt érdeklődés hiányában.neten is próbálkoztam de ott is hamar lekoptattak ha épp valaki szóba is állt velem, nem csak az egóját fényezni regelt be.és nyilván nem az a fajta vagyok aki utcán ismeretleneket is leszólít.
vagy törődjek bele a magányba?eléggé el vagyok keseredve már.nemsoká 21 leszek és lassan 6 éve próbálkozok mindenféle siker nélkül.még egy randim se volt soha.
elég szerencsétlennek és tehetetlennek érzem magam.
És mégis milyen lányt szeretnél? Akivel az a program, hogy ültök egymás mellett a szobában egész nap?
Hát ilyet biztos nem találsz.... ez nem egy kapcsolat így.
hát örülök hogy nem én vagyok az egyetlen aki ebben a cipőben jár mert néha így érzem.én itt direkt kértem is a sablon válaszok mellőzését.nem tudok és nem is szeretnék én megváltozni mások kedvéért.
szabad megkérdeznem hol találtál komoly kapcsolatot?
én arra gondoltam alapítani kéne valami klubot vagy csoportot csak nem hiszem hogy igény lenne rá.
Na figyeljetek!
Azt nem hiszem el, hogy semmilyen programot nem szerettek. Oké, a bulik kilőve, ez még nem baj :)
De biztos eljártok időnként moziba, színházba, vidámparkba, boltba, könyvtárba, parkba vagy csak ki az utcára sétálgatni.
Azt ne várjátok, hogy a lányok mennek oda hozzátok, mert nem fognak.
Hülyeség, hogy csak buliban lehet ismerkedni. Az viszont tény, hogy ha nem vagy határozott és nem mész oda a lányhoz, akkor soha az életben nem lesz barátnőd....
Vagy mit vártok? Ültök otthon és egyszer csak besétál a lakásotokba egy lány, hogy meg szeretne ismerni?
Senkit nem zavar, ha nem szerettek bulizni, de az alapvető férfiasságot minden nő elvárja!
ebben talán lehet valami.pl könyvtárban.oda talán nem a bulihulligánok járnak:)
egyébként mit javasolsz egyből érdemes ilyen helyeken a lényegre térni hogy ismerkedni szeretnék vagy valami ürüggyel érdemes a beszélgetést nyitni?
én már teljesen elbizonytalanodtam a sok kudarctól.
Szerintem jobb valami általánossal kezdeni. (Mit olvasol? A sulihoz kell? Mit tanulsz? stb)
Egyébként meg, ha szimpatikus vagy a lánynak, akkor lényegében bármit kérdezhetsz :)
Hívd el egy italra. (Vagy nem tudom, hogy mi az a program, ami még belefér :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!