Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatok hozzámillő...

Hol találhatok hozzámillő párt? F20

Figyelt kérdés

otthonülő,visszahúzódó,csendes srác vagyok a társaságigényem se túl nagy.alig van barátom is velük is nagyon ritkán találkozom személyesen.

az én korosztályom 90százaléka lássuk be nem ilyet keres.és ők maguk sem ilyenek.meg nekem se kellene olyan aki pont az ellentétem.

valami ötlet esetleg főként hasonló helyzetben ha van/volt valaki ő mit csinál/csinált?

a gyakori válaszokat mint pl ismerkedj a suliban meg munkahelyen hagyjuk.

bulikba értelemszerűen nem járok.már iskolába se és bár most épp munkám sincs,de ha van is, olyan a szakmám hogy ott nők tuti nincsenek.fizettem már társközvetítő irodának 0 sikerrel többször is.hirdettem újságban.jelentkeztem rapid randira de elmaradt érdeklődés hiányában.neten is próbálkoztam de ott is hamar lekoptattak ha épp valaki szóba is állt velem, nem csak az egóját fényezni regelt be.és nyilván nem az a fajta vagyok aki utcán ismeretleneket is leszólít.

vagy törődjek bele a magányba?eléggé el vagyok keseredve már.nemsoká 21 leszek és lassan 6 éve próbálkozok mindenféle siker nélkül.még egy randim se volt soha.

elég szerencsétlennek és tehetetlennek érzem magam.

2014. máj. 18. 18:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

nekem inkább egy séta a parkban vagy ilyesmi jön be.alkoholt nem iszom,ha meg beülünk valahova az drága mivel most épp nincs munkám.

nagy félelmem hogy durván elküld egy lány melegebb éghajlatra.amennyi bunkó ember van manapság előfordulhat.de ezt leküzdöm valahogy,kénytelen leszek.

2014. máj. 18. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Azzal azért számolnod kell, hogy benne van a pakliban, hogy nem vagy neki szimpatikus vagy már van barátja. Ha elutasít, azt is el kell tudnod fogadni. De kezdésnek jó lesz ez :)

Szóval mostantól járj gyakran a könyvtárba :D

2014. máj. 18. 19:40
 13/14 A kérdező kommentje:

:) azt még túlélem hogy elutasítanak megtörtént már párszor. amit nem szeretnék az az hogy durván leüvöltse még a fejemet is:D és elhordjon mindennek hogy mért merészeltem egyáltalán hozzászólni vagy ilyesmi:D elismerem ez nem túl életszerű szerencsére.bár youtube-on láttam már ilyet.én ilyen pszichopatába nem szeretnék belefutni. talán a könyvtár erre a legjobb hely.ott még csendben kell lenni.

köszi az ötletet.

2014. máj. 18. 19:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit :) Remélem hasznos lesz!
2014. máj. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!