Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatok párt a leg gyorsabban?
6 évig éltem kapcsolatban, de ennek most vége lett. A kérdés az, hogy hogyan találhatok új párt? Ennyi idő alatt teljesen elfelejtettem hogyan is csakozzak...A meló meg az otthoni dolgok minden időm elveszik, face-en meg nem igazán szoktam mással beszélni. Szeretnék 1 komoly kapcsolatot, de gőzöm sincs hogy kezdjek neki.... Retardok kíméljenek...
26 F
Ha van időd hétvégente eljárhatnál a haverokkal szórakozni, beülni valahova. Hátha ott lesz olyan, akivel kölcsönösen szimpatizáltok egymással.
Akkor mindjárt itt a jó idő, fesztiválokon, strandon is remekül lehet ismerkedni.
A neten való ismerkedést is kipróbálhatod, de szerintem ott nehezebb. Vagyis én nem annyira kedvelem, teljesen más tud lenni az ember személyisége a gép előtt ülve.
De állítom neked, hogy akkor találsz majd valakit, ha már nem is keresgélsz.
Szerintem ezt nem lehet elfelejteni. Add magad és, ha szimpatikus vagy, akkor már majd jön a többi is magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!