Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs senkim?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok,sose volt még barátom...

A suliba csak az agyonsminkelt lányok a menők,akik futnak a fiúk után...én is szoktam sminkelni,de nem minden nap,mert félek,hogy egyszer megkérdezik,nem vagyok-e beteg...

Valaki smink nélkül már be sem jön a suliba..szóval most én is kezdjek el rendszeresen sminkelni? Akkor minden oké lesz?

2015. szept. 4. 21:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nem a sminktől függ... Én is sminkelek minden nap, és én se megyek be anélkül suliba. 17 vagyok és még soha nem volt kapcsolatom. A külső és a belső nem minden esetben ugyanolyan.
2015. szept. 4. 23:28
 12/19 anonim válasza:
Ne! Inkább légy igazi én nekem pl egyáltalán nem jönnek be a az olyan csajok akik agyon vannak sminkelve de belül olyanok mint egy chipshes zsacskó félig üressek.Légy kedves és vicces és ha valaki tetszik probáld meg neki jelezni mert a fiúk nagy része fél kezdeményezni hiddel én már csak tudom (:
2015. szept. 4. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Énis 14 éves vagyok , szerintem ráérünk még , nekem a napi sminkem korrektor púder szempilla spriál szemöldökpor és egy fehér szemceruca az alsó vizvonalba szemzugba és szemöldökcsontra ennyi:)ne aggodj minden el fog jönni a maga idejében , inkább legyen 1 évvel később baratod , mint h olyat szedj fel nagy kétségbeesésedbe aki eldob 1 hét után
2015. szept. 5. 11:40
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,mindenkinek ment a zöld ☺

Nekem a napi átlagos az korrektor,púder és egy kis matt rúzs,nem dúrván..

Viszonylag nagy a szempillám,így az fölöslegesnek tartom,bár tény hogy úgy még szebb..😀

2015. szept. 5. 16:19
 15/19 A kérdező kommentje:
*Fölöslegesnek tartom a szempillaspirált
2015. szept. 5. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Hol laksz kérdező?..
2015. nov. 7. 19:16
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés..:)
2015. nov. 7. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Tudom kérdező, de szívesen megismernélek. :$ :)
2015. nov. 7. 23:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyakori kérdéseken ismerkedő tipús,ne haragudj..de sok sikert a következő áldozathoz :D
2015. nov. 7. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!