Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs senkim?
14 éves lány vagyok,sose volt még barátom...
A suliba csak az agyonsminkelt lányok a menők,akik futnak a fiúk után...én is szoktam sminkelni,de nem minden nap,mert félek,hogy egyszer megkérdezik,nem vagyok-e beteg...
Valaki smink nélkül már be sem jön a suliba..szóval most én is kezdjek el rendszeresen sminkelni? Akkor minden oké lesz?
17 évesen volt először kapcsolatom valakivel. szerintem ne aggódj. minden jön a maga idejében :) csak jó helyen kell lenni jó időben és megtalál valaki.
14 évesen meg sminkelni se nagyon kell... én akkor kezdtem el sminkelni mikor gimibe bekerültem. akkor is kb 9. osztály második felében. a smink nem fog semmin változtatni. :) ha valaki szeret téged nem azért fog szeretni mert jaj de szépen ki van festve a szempillád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!