Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs senkim?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok,sose volt még barátom...

A suliba csak az agyonsminkelt lányok a menők,akik futnak a fiúk után...én is szoktam sminkelni,de nem minden nap,mert félek,hogy egyszer megkérdezik,nem vagyok-e beteg...

Valaki smink nélkül már be sem jön a suliba..szóval most én is kezdjek el rendszeresen sminkelni? Akkor minden oké lesz?

2015. szept. 4. 21:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Mert a románokat hatszor oda-vissza! 👊🏻😁
2015. szept. 4. 21:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen volt először kapcsolatom valakivel. szerintem ne aggódj. minden jön a maga idejében :) csak jó helyen kell lenni jó időben és megtalál valaki.

14 évesen meg sminkelni se nagyon kell... én akkor kezdtem el sminkelni mikor gimibe bekerültem. akkor is kb 9. osztály második felében. a smink nem fog semmin változtatni. :) ha valaki szeret téged nem azért fog szeretni mert jaj de szépen ki van festve a szempillád. :)

2015. szept. 4. 21:50
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszi,megnyugtattál :)
2015. szept. 4. 21:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
mindenki más és más. ne érezd magad szarul ha nem olyan vagy mint a többiek mert te ettől vagy egyedi. :)
2015. szept. 4. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha már sminkelni szeretnél akkor először is figyeld meg az arcodat.Nézd melyik részét szeretnéd kiemelni.Ne emeld ki a szádat és a szemedet rikítóan mert az inkább fest viccesen mint szépen.De a legjobb ha nem sminkeled magadat túlzottan mert ha egy pasi később meglát smink nélkül lehet szívrohamot kap.
2015. szept. 4. 21:55
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolom :)
2015. szept. 4. 21:57
 7/19 anonim ***** válasza:
Rémisztő tud lenni ha még sose láttad smink nélkül
2015. szept. 4. 21:59
 8/19 A kérdező kommentje:
Van egy végzős pasija,csak tud valamit..:)
2015. szept. 4. 22:00
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
kérdező add a zöld mancsot
2015. szept. 4. 22:03
 10/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek adtam :) Még az elsőnek is :')
2015. szept. 4. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!