Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon ciki hogy nincs "senkim? "
A barátommal már jó ideje szétmentünk. Neki már nem is tudom hányadik barátnője van azóta. Én viszont a monoton szürke napok között nem ismerek meg új embereket akikben talán megtalálnám azt a temperamentumot ,személyiséget amit elképzeltem s majd akarok. Bulizni nem járok, ott értelmes ember úgy se nagyon akad. Másabb az értékrendem.Itt vannak a tanulmányaim,ezek az elsődleges,a szerelem csak másodlagos. Sodródok az árral. Olykor én is magányosnak érzem így magam,üresnek de nem erről van szó. Meg talán még Ő hiányzik,nem más. Amíg pedig túl nem teszem magam rajta,másba nem is fogok belevágni.Ami kiakaszt hogy a barátaim állandóan ezzel bosszantanak,mert úgy mondd "kilógok a sorból", " mi lesz velem nyáron ,megesz az unalom, élj már kicsit."
Ha valakivel összejövök csak azért mert unatkozok,kihasználás lenne,s akkor valamilyen szinten exemhez hasonlítanék. Tényleg olyan kínos ez?
17/L
Nem az engem is folyton nyaggatnak miért nincs senkim pedig csak nemrég lettem szingli.... Igazából neked kell tudnod mi a jobb neked , mi tesz boldoggá. Engem a szabadság , sajnos a munka megnehezíti a kapcsolataimat és mivel keveset vagyok otthon így inkább most a nyugodt életet választom egyedül és nagyon fel vagyok töltődve , boldog vagyok így ....mindig barátokkal megyünk valahova , jól érzem magam nem érzem szükségét egy nőnek és ez így jó...
az tény h egy kapcsolatban is boldog tudsz lenni és jó ha van valaki melletted aki támogat mindenben , szeret és sok jó élményt szereztek, de ahhoz olyan társ is kell.... Ne ugorj bele olyan kapcsolatba amibe nem látsz jövőt , és ne halgass a barátnőidre ne más akarja megmondani mi a jó neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!