Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ciki", hogy 17 éves vagyok, és még nem volt senkim?
Dehohy ciki,nyugalom.Én 18 évesen szexeltem először és pasi vok,jó nekem lehet,hogy kicsit ciki volt már,a többiekhez képest,de egy lánynak nem egyáltalán.
22/F
én is így vagyok vele...nekem sem volt még senkim..én nem érzem cikinek, néha zavar, h egyedül vagyok, de semmiképpen sem ciki! és jól teszed, h "válogatós" vagy, nem kell mindenféle jött-menttel összeállni, mert azt gondolod, h mások lenéznének azért, mert még nem volt barátod! Szóval fel a fejjel, nem ciki!!
mi szinglik tartsunk össze:D:D 17/L
Nem ciki. Én 22 vagyok, és én is olyan helyzetben vagyok, mint te. Csak én pasi. Szóval nem ciki, sőt. Nagyon örülök, hogy vannak még olyan lányok, akik nem adják oda magukat mindenkinek. Csak így tovább :)
22/F
én 14 éves koromig bele voltam keseredve hogy nekem nem lesz pasim aztán egyszercsak lett most 15 vagyok. de nem érzem úgy mintha lemaradtam volna bármiről is amit osztálytársnőim már 11-12 évese csináltak=P
midennek eljön az ideje, lehet holnap álmaid pasijába botlasz és életed végéig áldani fogod az eget hogy megfogtad az isten lábát és nemcsaloódtál soha ésegyütt mardtok örökre.ezis egy variáció.=D ne parázz az semmire se jó. élvezd az életet és beléd fog botlani amikor nem számítasz rá.=)pusszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!