Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ciki", hogy 17 éves vagyok, és még nem volt senkim?
Szia!
Ezt a kérdést én is feltehettem volna. :-) Nekem sem volt még sosem barátom. Nem találtam meg az igazit. A discot én sem nagyon bírom, ott csak ilyen nyomulós, szexéhes pasik vannak, akik nekem nem jönnek be, nem vagyok vevő az ilyen dolgokra, egyenesen undorodom tőlük. :D Biztosan nem ciki, de én néha úgy érzem. Az a legrosszabb amikor például eggyütt a család és tegyük fel, a mamám megkérdezi, hogy miújság a fiúkkal. -_-' Én meg annyit mondok, semmi. Ilyenkor kicsit elvörösödöm.
:-)
De majd csak el jön a mi időnk is. :-)
17/L
Szia!!
amikor olvastam azt hittem én írtam...:D
annyi különbséggel h nekem volt már 1 barátom 5 hónapig de 1 éve senki és előtte se volt senki, ugyanakkor a diszkokat énis utálom így nem is tudom h hol ismerkedjek
nyugi mi is megtaláljuk a párunkat:D remélem:)
17/L (és tök látni h van még olyan lány is fiú is aki nem csak bulizni szeret):)
Mikor nyitják meg a GyK társkeresőt?
egy előző válaszoló voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!