Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik fiatalabbnak néznek ki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál, ők hogyan ismerkedjenek?

Figyelt kérdés

Szóval, én lassan betöltöm a 17-et, és még nem volt semmilyen kapcsolatom fiúkkal haverságon kívül. Az emberek, sőt ismerősök nagy része azt hiszi, hpogy 13 éves vagyok, vagy idén fogok elballagni általánosból.

Alacsony,normál testalkatom van, az arcom tényleg fiatalabbnak tűnik.

A fiúk minden korosztálya az érett, jól kinéző csajokat bírja, aminek én abszolút ellentéte vagyok ezért rám se néz senki pedofilokon kívül..

Festeni magam, k*rvás ruhákban járni meg eszem ágában sincs, pedig úgy tudom, hogy változna a helyzet.

Aki hasonló helyzetben van (lányként, fiúként egyaránt) mit csinál ilyen helyzetben? Előre is köszi!

2015. aug. 27. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

én 21 vagyok és 17-nek ha kinézek.. de gondolj arra, hogy a jövőben majd 40évesen amikor már kezdenek ráncosodni az ilyen veled ellentétes emberek, akkor te még feszes bőrrel jársz egy néhány évig :)

én nem csinálok semmit, és így fiatalabb lányok jutnak nekem(kb 3-4 évvel)

2015. aug. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!