Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy ha koromnál fiatalabbnak nézek ki?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. A szüleim mindig azt mondják hiába vagyok ennyi kinézetre egyáltalán nem vagyok olyan mint egy nő.2015. aug. 12. 11:03
1/7 anonim válasza:
Nem ciki. Majd ha a korodbeliek már negyvennek néznek, ki, te meg mondjuk 30-nak, az nagyon jó érzés lesz. Amúgy meg sokaknak tetszenek a kislányos kinézetű nők. Ha mégis zavar, akkor mondjuk változtass az öltözködéseden, hogy komolyabb benyomást kelts.
2/7 anonim válasza:
barátnőm 22 olyan 16-nak saccolnám ránézésre :D
az anyján meglátszanak az évek, de fiatalos arca van neki is...
szeretkezés után a barátnőm arca tökre kisimul na akkor 14-nek is kinéz néha :D (tényleg fiatalabbnak néz ki olyankor :D)
ez csak akkor gáz ha elviszik miattad a fiúd a rendőrök pedofília vádjával :D
van egy dohánybolt ahova energia italért jártam...már vagy 10+x voltam bent, egyszer bejött a barátnőm, egyből személyit kértek tőlem is :D
22F
3/7 anonim válasza:
Dehigy gáz, 25évesen én is kb. 21nek nèzek ki
4/7 anonim válasza:
Igaza van a hármasnak,dehigy gáz..:)
5/7 anonim válasza:
Engem meg 5-6 évvel idősebbnek néznek... nem tudom, melyik a rosszabb. :) Örülj neki!
7/7 anonim válasza:
nekem tetszene :) általában a fiatalabbak jönnek be, így biztos :) én is 23 vagyok és csak hosszabb borostával nézek ki ennyinek :D amúgy 17-nek kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!