24 éves vagyok, rendszeresen fiatalabbnak néznek, és mostanában mindenkinek azt mondom, hogy 19-20 vagyok, ha nem tudják ellenőrizni, szerintetek ez baj?
Szerintem baj. Én legalábbis biztos nem hazudnék ilyen dolgokkal kapcsolatban. Menekülsz, próbálod betemetni szalmával a sz*rt, csak így a szar ottmarad és örökre rejtegetni fogod, meg ott fog bűzölögni benned.
Próbálj ne hazudni.
igen de ha később kiderül akkor a hazugság nyoma ott marad...gondolj bele eddig sok olyan dolog történt amit kitörölnél és elkezdesz hazudozni és ha kiderül akkor a hazugságokat törölnéd ki...
szerintem ne hazudj...
22F
Annyira nem érzem az összefüggést a két dolog között, hogy fiatalabbnak nézel ki, s azért tagadod le a korod, mert rosszak voltak a döntéseid. Ezzel valamit kompenzálni próbálsz? S úgy érzed visszaforgatod az időt, mintha meg sem történt volna?
Én is jóval fiatalabbnak nézek ki, elgondolkodom rajta sokszor, hogy jobb lenne nem megmondani a korom, mert mindenki csak szörnyülködik, sipákol, hogy hogyan létezhet ez. Volt aki a személyim elkérte.
A rossz döntéseim miatt hiába tagadnám a korom, úgyis megtörténtek, igyekszem helyrehozni magam, de attól még fiatalabbnak nézek ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!