Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lány ismerőseim miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány ismerőseim miért küldenek el hirtelen ha kiderül, hogy AC-fan vagyok?

Figyelt kérdés

Valamiért a baráti köreimben levő lányok akikkel próbálkoztam s meg volt a kölcsönös szimpátia amint meghallják , hogy Assassin's Creed fan vagyok azonnal lelépnek. Nem vagyok ronda, humorom is van (igaz, kicsit ízetlen), magasságommal nincs gond, nem vagyok kövér se nagyon sovány. Az érzéseimnel nincs nagy baj. (annyi, hogy kicsit türelmetlen vagyok [pl ha egy évbe telik valakinek megkérdezni, hogy vagyok] , bőbeszédű ,közepesen lobbanékony vagyok.

14/F

2015. aug. 25. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne törödj azokkal a lányokkal ha nem fogadják el akkor nem érdemelnek meg téged!
2015. aug. 27. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocsi az előző vagyok és látom hogy elkezdtétek írni a véleményetek akkor én is a legjobb AC-k:2,brotherhood,black flag,3,Rogue
2015. aug. 27. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Komolyan... elolvastam a kerdest, es arra gonodltam, h AC Milan, nem Assassin's Creed. -.-"
2015. aug. 30. 11:03
 14/15 anonim válasza:

Nem tudom, hogy mi bajuk van veled, szerintem egy embert elítélni az alapján, hogy mi a kedvenc játéka, eléggé felszínes. Én nagy Lara Croft fan vagyok, és néha rám is furcsán néznek, ha ezt így ki is mondom. De ne foglalkozz velük, egyszer biztos találkozol egy olyan lánnyal, aki szereti az AC-t (megjegyzem én már sok olyannal találkoztam). :)

12L

2015. aug. 30. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Nemértem ôket. Én speciel ugranék,hogy játszunk, játszunk együtt.

De ez emberfüggô.

Biztos, hogy ez volt a gond? Mármint csak azután léptek le,hogy megtudták ezt az apró infót? o^o

Igazából ha ez miatt, akkor kicsit kivagyok, hogy valaki ennyire felszínes állat legyen, hát könyörgöm. Én sem hagynék ott egy embert, csakmert pölö szereti a focit, amit én nem. Jó, kicsit húznám a számat, de kitérdekel, hogy mi a hobbija, ha egyszer tökrendes és kedvelhetô.

2015. szept. 24. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!