Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a külsőmmel? 16/F
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves budapesti srác vagyok, alapból nagyon fehér bőrrel, a testem pedig nem pumped gabo jellegű, viszont magas vagyok, illetve nem vagyok elhízva. Relatíve nagyszámú lánybaráttal rendelkezem, de semelyikőjük nem úgy tekint rám, pedig nagyon vágyok már egy kapcsolatra, arra, hogy valakit teljes szerelemből átöleljek, megcsókoljak. Szerintetek min változtassak (főleg a külsőt illetően)? test: [link] arc: [link] 2015. aug. 18. 13:07
21/22 anonim válasza:
szerintem helyes vagy ^^
a bőrcipőt lerángatnám rólad :D
ezen kívül sztem semmin ne változtass :)
22/22 anonim válasza:
Hát, a bőrcipő nekem se jön be, de ha ez a stílusod, én megértem. :) Engem pl a fél osztály törpillának hív, csak mert szoknyákba és szűk fölsőkben járok szinte mindig, és 159 centi vagyok :)Amúgy helyes vagy, tuti egy csomó csajnak bejössz titokban! :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!