Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a külsőmmel? 16/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a külsőmmel? 16/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves budapesti srác vagyok, alapból nagyon fehér bőrrel, a testem pedig nem pumped gabo jellegű, viszont magas vagyok, illetve nem vagyok elhízva. Relatíve nagyszámú lánybaráttal rendelkezem, de semelyikőjük nem úgy tekint rám, pedig nagyon vágyok már egy kapcsolatra, arra, hogy valakit teljes szerelemből átöleljek, megcsókoljak. Szerintetek min változtassak (főleg a külsőt illetően)? test: [link] arc: [link]

2015. aug. 18. 13:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Öltözködést. Ez nem áll jól neked ez a stílus, szerintem.
2015. aug. 18. 13:15
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szerinted hogy kellene öltözködnöm? Milyen ruhadarabokat részesítsek előnyben, és melyeket kukázzak?
2015. aug. 18. 13:19
 3/22 theazombiee ***** válasza:
Szerintem jó vagy így. Nem lehet, hogy a belsőd miatt úgy tekintenek rád, mint szerelmi társra?
2015. aug. 18. 13:19
 4/22 A kérdező kommentje:

#3 Pont, hogy pávának nem tartom magam, ugyanis meglátásom szerint pont az inkriminált pejoratív jelzővel csúfolt fiatalok öltözködnek mindenhol lógós ruhákba, én viszont minden nap megpróbálok inget és bőrcipőt húzni.

#4 Éppenséggel _nem_ úgy tekintenek rám, mint szerelmi társra :D Ha ezt akartad írni, akkor kimaradt a tagadószócska :)

2015. aug. 18. 13:23
 5/22 anonim ***** válasza:
Semmi baj veled, és kétlem, hogy a külsődön múlik a dolog.
2015. aug. 18. 13:26
 6/22 anonim ***** válasza:
ha te az az ing és bőrcipős srác vagy akkor te ez vagy.Szerintem ezzel a stílussal nincs semmi baj csak éppen korosztályban nem igazán passzol hozzád.
2015. aug. 18. 13:52
 7/22 anonim ***** válasza:
ez a nadrág :DDDD bocsi de kiégtem
2015. aug. 18. 13:54
 8/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom megnyitni a kepeket, de nem baj.

Nem lehet, hogy vannak akik szeretnenek veled kapcsolatot, csak nem mernek hozzad kozeledni mert latjak hogy mennyi lanybaratod van? :) szerinten korul kene nezned egy kicsit a felenkebb "retegben". :)

2015. aug. 18. 14:09
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj veled. :DD
2015. aug. 18. 14:11
 10/22 A kérdező kommentje:

#8 Mi a baj a nadrágommal? :-D

#9 Próbálkozok, de sajnos kevés introvertált lányt ismerek :/

2015. aug. 18. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!