Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a külsőmmel? 16/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a külsőmmel? 16/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves budapesti srác vagyok, alapból nagyon fehér bőrrel, a testem pedig nem pumped gabo jellegű, viszont magas vagyok, illetve nem vagyok elhízva. Relatíve nagyszámú lánybaráttal rendelkezem, de semelyikőjük nem úgy tekint rám, pedig nagyon vágyok már egy kapcsolatra, arra, hogy valakit teljes szerelemből átöleljek, megcsókoljak. Szerintetek min változtassak (főleg a külsőt illetően)? test: [link] arc: [link]

2015. aug. 18. 13:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Igen, a nadrág lehetne kicsit bővebb és hosszabb, mert így nem is tudom, hogy néz ki...

De helyes fiú vagy, lehet, hogy kicsit karót nyeltnek tűnsz ebben a cuccban, azért nem jönnek a csajok. Legyél laza!

2015. aug. 18. 14:47
 12/22 anonim ***** válasza:
szerintem te alapból szerény vagy, kicsit félénkebb, legyen tököd ismerkedjél kicsit nyomuljál a legrosszbb ami történhet , hogy elmondja, hogy nem szeretne többet de egyszer úgyis összejön ;)
2015. aug. 18. 15:07
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is lehetnél lazabb öltözködés ügyileg. Sima cipő és sima rövid ujjas poló teljesen okés, mert ez kicsit felnőttes stílust képviseled, mintha tárgyalni mennél. De amúgy helyes srácnak tűnsz, már csak a belső kérdés?!?

15/L

2015. aug. 18. 15:45
 14/22 anonim ***** válasza:
:O Kiba.szott jo a stilusod.Es helyes is vagy.Csak a belsovel lehet gond.En szerintem fele ennyire nem vagyok helyes(bar az oltozkodesre en is figyelek),megis szep baratnoim voltak eddig es mindegyik ertelmes lany volt nem ezek a tinikur.vak.Szoval legyel egyszeruen magabiztos,humoros es neha kicsit bunko de ugy kedvesen :D Hidd el semmi baj nincs veled legalabbis igy kulso alapjan.
2015. aug. 18. 16:06
 15/22 anonim ***** válasza:
A cipő szélesebb mint a combod... Ez a csirketest nagyon visszataszító. Szedj fel pár kilót meg felejtsd el ezt a nőies nadrágot. A felső rész rendben van.
2015. aug. 18. 16:08
 16/22 anonim ***** válasza:

A Szigeten simán lehetne ismerkedni. :DDD

Amúgy hasonlítasz egy barátomhoz. Ő is fiú, meg sok lány barátja van. Vele szerintem az a probléma, hogy túl érzékeny. Mindig látom, hogy valami lánnyal épp lelkizik. Nekem nem kéne olyan srác. Illetve magasak az elvárásai.

Amúgy helyes vagy. :) Tetszik, hogy egy outfitedből már levették az egész öltözködési stílusodat. :D Szerintem maradj az elegánsabb stílusnál. Nadrágod tényleg kicsit túl szűk, meg nálam a mintája sem nyerő. Valahogy nem áll össze. Nézegess képeket laza, de mégis elegáns öltözködésről. :)

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 18. 16:12
 17/22 A kérdező kommentje:

#17 Próbálkoztam a Szigeten, az arcomról a kép ott készült :)

#Aki szerint vékony a lábam: tényleg nem egy hústorony, de azért vastagabb, mint azon a képen, amit betettem. A valóságban inkább ilyen: [link]

2015. aug. 18. 16:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem se kellene semmit változz15/l
2015. aug. 18. 16:50
 19/22 anonim válasza:
#3 -as kérdező én nem tartom páwának de nagyon sok baj van a külsejével xd
2015. aug. 18. 22:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi probléma veled. Az öltözködésed elegáns, szerintem ezzel nincs baj, csak ne ess át a ló túloldalára. Jó, hogy vannak még olyan fiatal srácok, akik normálisan néznek ki és nem fűrészpor van az agyuk helyén.:D Kitartás, biztosan lesz valaki.:D 15/l
2015. aug. 19. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!