Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Bennem van a baj? (Többi lent) 16/F
Amint írtam, 16 éves fiú vagyok. rocker gyerek, focizom és kondizom is:) nem a nagyf... fiúk közzé tartozom, elég rendes kölyök vagyok, segítőkész,megértő, megbízható,humoros, de nagyon komolyan is lehet velem beszélni bármiről! :) (nem egósan akartam, de ezt nagyon sokszor visszahallottam). Rossz tulajdonságaim annyira nincsenek, max az lehet bennem zavaró, hogy melankólikus személyiség vagyok (ergó szomorú szamurály vagyok), a másik pedig a csúnya beszéd! :s Sokszor hallottam vissza lányoktól, hogy ilyen cuki, amolyan aranyos stb. Sok lány barátom van,de ők mindannyian csak barátként néznek rám... sosem volt kapcsolatom lánnyal barátságon kívűl (max puszi, ölelés ilyenek) Csókolózni sem csókolóztam még... Nagyon válogatós vagyok, ezt mondják, de szerintem ezek az alap dolgok amelyeknek megkell lenni egy lányban (kedves,aranyos,ne legyen k@va, értse a viccet,legyen picit féltékeny és önmagamért szeressen-ez belsőleg). Külsőre: ne legyen sovány, de dagadt sem, legyen pici fognivaló, barna vagy szőke haj, szeme tök mind1 (de a kéket imádom), legyen szép arca, nekem nem kell az, hogy akkora csöcse legyen mint a fejem, meg olyan feneke mint valami modellnek (csak épp ne legyem elől deszka, hátul léc) ;)
Sokat keresgéltem, de semmi..m nam találtam ilyet, ha megismerkedtem valami lánnyal (gondoltam, hogy huu nah most megvan az ami kell), de mindig megromlott a kapcsolat, még mielőtt kialakult volna valami... Sokszor fogtam ki hülye pi@kat is... Mostanra már úgy vagyok vele, hogy b@am le, nekem sosem lesz normális barátnőm.
Nah az itt a kérdésem, hogy min kellene változtatnom?
Talán túl sokat várok el, vagy mi lehet a baj? :///
Szerintem nincs veled semmi baj:)
Ha gondolod írhatsz nekem, szívesen beszélgetek veled.
14/l
Nem veled van a baj. Sokkal könnyebben fog menni, ha olyan lányokat keresel, akik hasonlóak mint te.
Elvárások, milyen legyen, hogy nézzen ki?!
Ezek, amiket elfogadhatók, és a környékemen sok ilyen van. Ne parázz, hogy most nincs. 16 vagy (én is) van még bőven időd. Lesz barátnőd, nem is egy ;)
Köszi c:
1. hát legyen :P
2. kommentelő, te igenjó környéken laksz :v
Én imádnám, ha ilyen barátom lenne, de sajnos sehol nem szoktam hozzád hasonlókat látni. :(
15/L
En is szivesen beszelgetek veled:) Nagyjabol ilyen vagyok bar nekem kb fekete a szemem ._.
14 eves rocker lany:)
Én is szívesen beszélgetnék veled. :)
Nagyon rendes srácnak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!