Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha sem lesz párom. Ez jogos?
Ez nem egy kérdés, hanem jó sok :DDD
1. Ha nem húz gumit szard le.
2. Miért akarsz ennyire qrni?
3. Keress korodbeli srácokat, ne csak idős faszikat akik úgy eldobnak mint a ****t.
4. Szerinted szerelem/szex nélkül nincs élet???
Gondolkozz el ezen egy picit. Ne csinálj ilyen hülyeségeket. Keress jó célokat, stb... Aztán majd közben lesz egy-két aranyos srác aki rádtalál.
U.I: minden csaj ilyen *****? Ez csak engem zavar? :S
17/F
Ne haragudj de az írásod alapján valóban elég naivnak tűnsz.
Pedig ha jól gondolom nem vagy már tini.
Ha már a levelezés során a szexnél és a védekezés formájánál tartotok akkor valószínűleg ennek a pasinak is arra kellesz,hogy kihasználjon.Az pedig elég rosszul érintene valószínűleg.
Ráérnél ezzel akkor foglalkozni ha már jobban megismerted.
De ez más pasira is igaz.
A megszakításos közösülést én sem ajánlanám.
Annál a Pharmatex kúp vagy tabletta is ezerszer jobb.
Sőt szerintem nincs vele semmi gond.
Semmi sem nyújt 100%-os védettséget.
F40+
Nem lehet 69-es születésű.
"Nem szedek gyógyszert, mert nem tudok íratni"...ebből gondolom, hogy 18 alatti.
Illetve "mindössze 15 éves voltam, hajtott a kíváncsiság, több ismerős lány mesélte hogy ők már lefeküdtek fiúkkal, stb.Egy társkereső oldalra felmentem"
1969 + 15 = 1984. Nem sok társkereső létezett ekkortájt. :D:D:D
Elég fiatal vagy.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Velem történt olyan, hogy lecsúszott az óvszer, és nem vettem észre. Ezért nem értem ezt a "gumicsizmában lábat mosni" problémát. Egyébként meg gyakorlás kérdése. Ha egy férfi ezzel jön, akkor az azt jelenti, hogy ingyen akar megkapni mindent, és nem érdeklik a te problémáid. Az ilyet embereket kerüld inkább.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!