Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pety001 kérdése:
Rövid leszek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudok smárolni..vagyis lehet hogy igen mivel részegen már volt(azt mondta)..
Barátnő+hűje barát aki mindent bemesélt neki (össze vissza hazudott velem kapcsolatban)..én hiába mondtam hogy nem tudok ö azt hiszi csak hüjülök..
2015. júl. 24. 23:35
1/6 anonim válasza:
Mi? Ne haragudj de 3x olvastam el és még mindig nem értem mit akartál. Annyit fűznék hozzá hogy a csókolózás egy elsajátítható készség, szóval elegendő gyakorlással menni fog, még ha nem tudsz is..
2/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
hátha nekifutsz mégegyszer, 3 a magyar igazság
6/6 anonim válasza:
Megértettem! Vagy 5× olvastam el, de megvan..
Ha jól értem, akkor:
Nem tudsz smárolni, azaz lehet, hogy tudsz mert részegen volt valami.. A barátnőd meg hülye barát aki mindent bemesél a barátodnak (Össze vissza hazudozik veled kapcsolatban), és te hiába mondod a barátnődnek/barátodnak //Nemtudom//, hogy nem tudsz, mert ő azt hiszi, hogy csak hülyülsz.
Jól értelemztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!