Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 17 leszek, és még nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 leszek, és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Igazából annyira nem zavar, csak furcsának találom hogy a korombelieknek már van/volt barátjuk, nekem pedig még nem. Nem mondanám magam csúnyának, max pár kg felesleg van rajtam, de nem feltűnő. Az arcom átlagos. Ne mondjátok hogy magasak az elvárásaim, mert egyáltalán nem szólítottak meg még egyszer sem, így nincsenek elvárásaim, tehát nincs miből lejjebb adni.
2015. júl. 2. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor csak egyszerűen várj még :) Addig foglald el magad valamivel. Esetleg járj el kondizni, akármi, a lényeg hogy ne legyen időd ezen aggódni. :) Biztos találsz majd valakit, főleg ha okos is vagy :))

20/F

2015. júl. 2. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen nem vagy lekésve semmiről, hidd el ez alakulni fog még és akkor majd sokszor visszasírod azt az időt, amikor még nem fájt a fejed a fiúk/lányok miatt... :D

Ezt nem rosszból mondom, pusztán tapasztalat, de egy jól működő kapcsolat sokat tud ám adni az embernek :)

2015. júl. 2. 22:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. :)
2015. júl. 2. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is 17 leszek,de még nekem se volt barátnőm.Az arcom nekem is átlagos,a testem egy picit átlag feletti.Ilyen az élet...Egyszer majd eljön az igazi.
2015. júl. 2. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Az hogy nem szólítottak még meg, nem biztos hogy bármit is jelent ami arra utalna, hogy esetleg nem tetszenél valakinek. Figyelj oda jobban. lehet csak nem vetted észre a közeledési kísérletet, ugyanis legtöbbször nem azzal kezdődik az ismerkedés, hogy odamegy egy pasi a lányhoz, hogy szia tetszel nekem. Sokszor lehet csak annyival kezdődik, hogy kicsit gyakrabban figyel rád, messziről rád mosolyog amikor felé nézel. Aztán ennyi is marad, ha nem kap bátorítást.

Aztán az is előfordulhat, hogy nem olyan társaságban vagy legtöbbször, ahol előfordulhat, vagy megfordulhat egy olyan srác aki szívesen ismerkedne. Sok apróságon múlik ez. Szerintem légy kicsit magabiztosabb. ha észreveszed, hogy egy srác gyakran figyel, vagy a közeledben szeret lenni, akkor biztasd, vagy tedd meg te azt a lépést, hogy odamész hozzá és elindítod az ismerkedést.

2015. júl. 2. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:

En nekem sem még pedig nem vagyok csúnya.

Egyszer úgyis eljön az időnk :)

17/L

2015. júl. 2. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszer biztosan. Ha nem a herceget várja egy lány a fehér lóval, és támaszt egy átlag pasitól elvárhatatlan követelményeket, azaz a földön járva, reálisan válogat akkor biztosan talál. Bár igazából állítólag mostanában az a nagy helyzet, hogy egy nőre 0,7 pasi jut. Szóval azért oda kell ám figyelni, mert elfogynak egy idő mulva.
2015. júl. 2. 23:11
 8/8 Noren1989 ***** válasza:

Én nem nyugtatlak meg ;) Mondjuk 22 évesen lesz először pasid; ekkor a srác már azt várná, h van némi tapasztalatod (nem a szexre értem), és közben meg nem lesz...vele megtanulsz sokmindent, hogy kell viselkedni pl párkapcsolatban, milyen a szex...de idővel meg kiváncsi leszel, h mással milyen. Ott állsz 23 évesen, és csak egy pasid volt....Amint látszik, a külsőd nem számít ez esetben.

25/F

2015. júl. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!