Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretne nyáron, külföldön férjül venni. Írt egy két oldalas listát, hogy mi a szerepem. Nem csak a szexben leszek a lány, hanem a háztartásban is. Elbizonytalanodtam. Mit tegyek? 21/f Ő 28/f
Az elsonek igaza van. Csak akkor menj hozza ha 100%ig biztos vagy a dologban. Inkabb kossetek kompromisszumot ( nem tudom hogy mindketten adtok es kaptok is vagy mindig te vagy a lany) utobbi esetben osszatok el a hazimunkat mint minden mas par.
18/L
Nem kötekedésből,de a külföldi házasság itthon nem érvényes. Ezt tudjátok ?
Amúgy ilyen listázás után én nem mennék hozzá,ha nem vagyok biztos a dologban .
nem is értem a problémádat... miért, talán férfi akarnál lenni?
ha igen akkor majd te cserélj kereket a kocsiban defekt esetén, te szereld meg a dolgokat otthon, te vidd fel az új ágyat az emeletre stb... na ugye. mivel nő vagy nyilván női szerepeket kell elvégezned, mosogatás, teregetés, főzés, a párod napi 2szeri orális kiegészítése... ne kelljen már a szádba adnom a dolgokat, az a pasid dolga :D
Szerintem nem érett meg a házasságra.
Sima házasságban sincsenek szerepek, mert együtt vagytok, mindegyiknek ugyan annyi joga, akinek van ideje takarítani, az takarít! Ekkora hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!