Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jól értelmezem ezt? Ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól értelmezem ezt? Ha egy lány orálisan kielégít egy srácot aki fertőzött és lenyeli neki akkor ő is HIV -es lesz? És fordítva?

Figyelt kérdés

Ha egy srác kinyal egy csajt aki fertőzött, akkor ős is HIV es lesz?

[link]

2015. máj. 18. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem
2015. máj. 18. 14:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A lenyelés konkrétan segít abban, hogy NE kapd el. Ami növeli az esélyét, hogy elkapd, az az, hogyha sokáig a szádban tartod, és mondjuk kirohansz vele a fürdőszobába kiköpni. Nekem a helyi antsz-nél ahol csinálják a szűrést ezt mondták, és itt konkrétan eredményt is vizsgálnak, nem csak vért vesznek, szóval nekik hiszek.

Meg adtak egy kis füzetkét, abban voltak százalékok, ilyen 3-6% között volt az orális szexnél, hogy kinek menni esélye van elkapni asszem. Ha egy fertőzött srácot leszop egy lány akkor neki picit több, mintha egy fertőzött lány leszop egy srácot, de itt is van esélye a srácnak elkapni. Ha konkrét behatolás van akkor ez olyan 50% körülre nő (40-60 talán), anális szexnél még több, csóknál meg 0. Ha jól emlékszem, de kb ilyen számok voltak.

2015. máj. 18. 14:15
 3/13 A kérdező kommentje:
tehát lényegében csak akkor fertőz ha véráramba kerül?
2015. máj. 18. 14:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy még annyi, hogy ugye a lenyelésnél a bélbe kerül és ott már nem tud bejutni a vírus. Neki véráramba kell jutni és az oldalon is felsorolt testnedvekben van benne. Ha ez bejut a vérbe, akkor van baj. Tehát ha pl orálnál van egy pici seb a szádban (épp elég egy fogmosás 2-3 órával orál előtt/után), az már veszélyes. Behatolásnál is lehetnek mikrosérülések a nemi szerven. Análnál azért nagyobb az esély mert ott nagyobb eséllyel van kis sérülés. Orálnál meg kicsi esély van, de ha megharapod a másikat, akkor sokkal több. :D A közös tű használatra volt 100% írva.
2015. máj. 18. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szájban seb van, akkor kapható el a fertőzés, ép nyálkahártyán keresztül nem kerül a véráramba. Seb pedig lehet egy fogínybetegség, gyulladás miatt is. Szóval igen, alkapHATÓ a fertőzés orálisan is.
2015. máj. 18. 14:19
 6/13 A kérdező kommentje:

és ha engem leszop egy csaj akinek van seb a szájában

és HIV es akkor én megfertőződhetek?

2015. máj. 18. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha a te péniszeden is keletkezik mikrosérülés. Ami lehet bármitől. Erre van az a kb 3-4% esély. Én nem játszanék vele.

Amúgy annyira nem elterjedt Magyarországon, de a "legforgalmasabb" lányokhoz nem érdemes gumi nélkül hozzáérni. Se egy discoban szopós r!bancokhoz se a hivatásosokhoz.

2015. máj. 18. 14:25
 8/13 A kérdező kommentje:
így már értem köszi a válaszokat! Rendesek vagytok!
2015. máj. 18. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
rendes (vaginálas) szex során is egy a 300-400hoz hogy megkapod ha aids-essel szexelsz, ha seggbe megy a dolog akkor ennek a tízszerese azaz 1:30-40hez. alapvetően jóakt ír a második hozzászóló csak a számokkal nincs tisztában
2015. máj. 18. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Lehet h tényleg rosszul emléxem, mert már kb 2-3 éve láttam azt a papírt, és 1000 esetből voltak írva a számok. Én nagyon úgy emlékeztem, hogy amikre emlékeztem számok, azok már a százalékos értékek voltak, nem az ott leírt számok (1000 esetből 40, 60 stb), de akkor ezt benéztem. Mindegy, így is van.
2015. máj. 18. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!