Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól értelmezem ezt? Ha egy lány orálisan kielégít egy srácot aki fertőzött és lenyeli neki akkor ő is HIV -es lesz? És fordítva?
A lenyelés konkrétan segít abban, hogy NE kapd el. Ami növeli az esélyét, hogy elkapd, az az, hogyha sokáig a szádban tartod, és mondjuk kirohansz vele a fürdőszobába kiköpni. Nekem a helyi antsz-nél ahol csinálják a szűrést ezt mondták, és itt konkrétan eredményt is vizsgálnak, nem csak vért vesznek, szóval nekik hiszek.
Meg adtak egy kis füzetkét, abban voltak százalékok, ilyen 3-6% között volt az orális szexnél, hogy kinek menni esélye van elkapni asszem. Ha egy fertőzött srácot leszop egy lány akkor neki picit több, mintha egy fertőzött lány leszop egy srácot, de itt is van esélye a srácnak elkapni. Ha konkrét behatolás van akkor ez olyan 50% körülre nő (40-60 talán), anális szexnél még több, csóknál meg 0. Ha jól emlékszem, de kb ilyen számok voltak.
és ha engem leszop egy csaj akinek van seb a szájában
és HIV es akkor én megfertőződhetek?
Igen, ha a te péniszeden is keletkezik mikrosérülés. Ami lehet bármitől. Erre van az a kb 3-4% esély. Én nem játszanék vele.
Amúgy annyira nem elterjedt Magyarországon, de a "legforgalmasabb" lányokhoz nem érdemes gumi nélkül hozzáérni. Se egy discoban szopós r!bancokhoz se a hivatásosokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!