Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem leszek szerelmes? 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem leszek szerelmes? 14/L

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennyi idősen ostobán hangzik egy ilyen kérdést feltenni. De minden velen egykorú folyton ismerkedik, mindig van mit mesélnijük, mindig találnak valakit, csak én nem. Nagyon szerencsétlen vagyok, ismerkedés/szerelem ügyben.
2015. jún. 15. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
De szeretnél?
2015. jún. 15. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem te is megtalálod malyd a nagy Ő-t csak kell egy kis idő!Nem kell elkapkodni!:-)

2015. jún. 15. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
hát igen, 14 évesen már igencsak bezárul a világ
2015. jún. 15. 21:05
 4/8 A kérdező kommentje:
De itt most nen a nagy ő-ről van szó. Sehogy nem állok a fiúkkal. Szó szerint.
2015. jún. 15. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
senki sem akar megdugni?
2015. jún. 15. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem leszel , még kismillió fiúval fogsz találkozni , biztos lesz egy akibe beleszeretsz
2015. jún. 15. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Én már 19 vagyok, én sem találtam meg még a szerelmem de nem adom fel! Soha nem szabad feladni! Majd megtaláljuk!

19/f

2015. jún. 15. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen (vagyis nem olyan rég) én sem álltam sehogy a fiúkkal. Volt két viszonzatlan szerelmem (amiből a második nagyon friss volt), és úgy éreztem, hogy senkinek nem fogok soha kelleni, hogy csúnya vagyok stb...ebbe beletörődtem, éltem tovább az életem, sokat mosolyogtam, mert nem görcsöltem a fiú témán, tök jól megvoltam. Arra gondoltam hogy majd középsuliban úgy is lesz valaki. Aztán találkoztam az egyik "szeptembertől oszt.társ" sráccal. Egyszer találkoztunk, tök jól elvoltunk, néha kicsit közelebb is kerültünk egymáshoz. Másnap rámírt, hogy lehetne-e köztünk több is. Mondtam majd meglátjuk, kialakul. Oké. Aztán mégegyszer találkoztunk, ahol megölelt és megcsókolt:D. És láss csodát, összejöttünk pár hete, minden happy, dúl a love :D. És az a furi, hogy a srác fiatalabb nálam 3 hónappal. Amikor én mindig az idősebbeknek jöttem be:D.

Szóval a szerelem nagyon spontán dolog, egyáltalán nem számítottam rá egy hónappal ezelőtt, hogy lesz valakim:D.

Ne szomorkodj, majd neked is lesz valakid, és akkor fog jönni, amikor nem is számítasz rá:).

Bocsi a sok betűért. Lehet ez most senkit nem érdekelt, de azért leírtam:).

15/L

2015. jún. 15. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!