Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz, ha csak most 17 evesen voltam eloszor szerelmes?
Volt ez a lany, o az elso aki (jelenleg is, de ez mar nem szamit) tetszett, talalkoztunk parszor es csak utana derult ki hogy ujra osszejott a volt baratjaval (gondolom amikor mi talalkozgattunk akkor szunetuk volt) eleg szarul esett ahoz, hogy rajojjek hogy en tenyleg szerelmes voltam bele. Most is beszelek vele de mar egyszer lerazott (nekem eleg atlatszonak tunt, de hagytam hagy higgye hogy meg hiszek neki) es utana vettem eszre hogy ujra egyutt vannak es jottem ra, hogy mi a helyzet. Beszelunk meg, de nekem mar csak az kell, hogy oszinte legyen velem es elmondja hogy van baratja es ugy razzon le es ne hazudjon mar tobbet. Az egesz lenyege, hogy amig nem talalkoztunk semmit se ereztem soha senki irant. es most hogy o mar igazabol nincs nekem hianyzik az hogy valakit szeressek es hogy valakit erdekeljek ugy mint regebben ot.
Es ezt most kinosnak kene ereznem hogy 17 evesen meg nem csokoloztam, nem volt baratnom es idaig egy lany baratomat es akirol irtam lanyt leszamitva nem sokat beszeltem lanyokkal? (kulsommel azt leszamitva hogy kicsivel magasabb es vekonyabb vagyok az atlagnal nincs baj csak nem volt tul sok onbizalmam mostanaig) 17/f
NEM :)
mindenkinek ahogy jön az ideje. Barátomnak is 18 évesen lett az első nagy szerelme, semmivel nem kevesebb ember tőle :)
26 vagyok és nem voltam szerelmes.
Én nem érzem gáznak magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!