Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szerelmes lenni senkibe, ennyi randizás után se?
Figyelt kérdés
Eléggé későn érő vagyok e téren, későn kezdtem ezt a randizást, pasizást. Egy csomó emberrel randiztam már, mindig internetes társkeresők segítségével mert sajnos nincs baráti köröm. De valahogy senki sem fogott meg, lehet hogy kevés ez a pár alkalom ami alapján döntök, tudom, hogy nálam nehéz eset ez, borzasztó lassan vagyok képes megszeretni embereket, ahhoz nekem biztos kell vagy fél év és napi szintű találkozás, mint pl. munkahely. Már én érzem kellemetlenül, hogy engem senki nem tud megfogni, pedig ezt várja el a társadalom is, meg mindenki ezt csinálja, barátja, férje van... Erőltessem ezt az egészet? Úgy érzem most is, hogy csak muszájból megyek bele sok mindenbe, talán megszeretem egyszer vagy nem. Amúgy meg néha jó volna egy társ hogy ne legyek örökké egyedül.2015. máj. 19. 09:20
2/6 A kérdező kommentje:
nem mindig jó egyedül se, néha elnézem a párokat akik kézenfogva sétálnak, hogy milyen boldogok meg nem kell mindig mindenhova egyedül menni, ami néha ciki
2015. máj. 19. 09:30
3/6 anonim válasza:
Biztos,föleg ha párod csal folyamatosan,utána meg az után sírhatsz ,mai világ már nem olyan ,szóval én egyedül maradok inkább
4/6 anonim válasza:
"ezt várja el a társadalom" ezzel én úgy vagyok, hogy a társadalom csak ne várjon el semmit. Az én életem az enyém :)
Ha ilyen lassan tudsz csak megkedvelni másokat akkor szerintem első körben jobb lenne, ha egy lazább baráti társaságot alakítanál ki magadnak. Keress hasonló érdeklődési körű embereket. Járj társaságba. Abból a csoportból lehet, hogy találsz valakit aki bejön. Ráad. addig sem leszel egyedül.
5/6 Mokyu! válasza:
Vegyél egy macskát , és legyenek 1 éjszakás kalandjaid , nem is rossz ötlet , én is ezt fogom tenni micsoda lángelme vagyok :D
6/6 A kérdező kommentje:
az egyéjszakás jó igen tapasztalatszerzésnek meg hogy próbálgasd magad de azt se lehet rendszeresen űzni, lány vagyok, ezt nem illik, azért olyan lány aki mindenkivel összefekszik se szeretnék lenni
2015. máj. 19. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!