Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, vagy mi velem a baj?
16 éves vagyok és fiú. Akiről beszélek, ő 14 éves és lány.
2 éve mondtam le róla... Muszáj volt. ö volt az első szerelmem, de mivel 2 évvel fiatalabb volt, és nem is kedvelt engem (barátai meg utáltak) ezért nem volt velem.. Pedig minden nap megkértem hogy járjon velem. Akkoriban minden nap beszéltünk facebook-on is és Ő írt. Na Ő volt az első és eddig az egyetlen lány, akiért sírtam sokszor és sokat. Ő erről nem tud.. jobb is. Nagyon szép! Mindenképp minden szempontból az ideálom. Azóta már elfelejtettem és lett 2 barátnőm. nem tetszettek annyira, és 1 hétig tartottak. (Volt ami csak egy napig de abból is volt 2 kapcsolatom). még mindig el tudnám képzelni ezzel a lánnyal magam. Csak Ő nem rám vágyik, mivel a barátaink sem közösek és Ő a menő és puccos barátokat tartja (ő maga csodás és kedves) Én pedig a számomra megfelelő szuper barátokat. És már 2 éve is mindenki ellenem mondta neki a dolgokat. Az életben 1szer ért hozzám. 1 éve. csodás volt, meg is jegyeztem a napot. De nem akarta hogy a szülei lássanak engem, ezért elköszönt távolabb a házuktól. (elmondás szerint minden fiúval ezt csinálja, aki hazakíséri) Még most is szépnek tartom és föllobbant bennem valami, hogy.. Na.. miért ne? Ki tudja mi lenne.. Csak hát már pár hónapja beszéltem vele facebookon és ott sem írt vissza pár üzenet után, pedig csak beszélgettünk, hogy hogy van. Egyébként régebben minden nap ő írt még 2 évvel ezelőtt. Mit tegyek? El tudom magam képzelni vele, sőt... akarom is!! bocsi hogy hosszú lett.
A pesszimista az optimista ellentéte, szóval nem derűlátó , pozitív--ez az optimista
A pesszimista--negatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!