Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kb 10 éve nem voltam szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 10 éve nem voltam szerelmes, mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Általános iskolában kb mindenkibe szerelmes voltam (ez így teljesen azért nem igaz :D de nagyon sok lány elbűvölt) most 20 éves fejemmel ott tartok, hogy egyszerűen nem tudok senkibe beleszeretni. Randizgatok de még csókig se jutok, mert valahogy mégse nőként tekintek a randi partnereimre, hiába gyönyörűek, vonzóak, mégse vagyok szerelmes. Most akkor nem tudom mi az a szerelem? Egy csomó lány barátaim vannak, van akivel beszéltem is erről, szerinte hagyjak fel a "matyizással" és nyomban szerelmes leszek, próbáltam, hát abból se lett szerelem :s

Valahogy minden lány bekerül nálam a barát zónába.

Mit rontok el? (lányokat szeretem, ebbe semmi kétség)

Volt akivel együtt voltam egy darabig, gondoltam majd csak beleszeretek, de nem jött össze. Valaki mondjon valami okosat, köszi :D

2014. okt. 14. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Meleg vagy.
2014. okt. 14. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg... Csak nem tudok szerelembe esni...
2014. okt. 14. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem találtál még olyat, aki elbűvölt volna... :) Azt mondom ne randizz mindenféle lánnyal, hanem HA találsz olyat aki elbűvöl, Őt hívd randira. Egyszerűen felnőttél és nincs már mindenki olyan hatással rád. Ha egy bizonyos típusnál próbálkoztál eddig, keress más fajtát legközelebb. Lehet észre sem vetted, de megváltozott az, ami felkelti a figyelmed. Nekem volt már ilyen.

23/F

2014. okt. 14. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már nagyon sokkal, kedvestől bunkig, önbizalomhiányostól magabiztosig... Eddig az önbizalom hiányos tetszett a legjobban, de belé se tudtam úgy beleszeretni, hogy ne legyek bizonytalan. Hát mind1 próbálkozok még, mást nem tehetek :s
2014. okt. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!