Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy viszonylag alacsony 170 centi magas fiúval?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 23:15
31/46 anonim válasza:
En 160 vagyok szoval...xD de az en volt pasim csak 2-3cmrel volt magasab, addig jo amig nagasabbxDD
32/46 anonim válasza:
165 centi vagyok, szóval igen.:)
34/46 anonim válasza:
178 centi vagyok + magassarkú.
Ha semmi más baj nincs a sráccal simán, bár néha szemétkednék kicsit kihasználva hogy magasabb vagyok :D
35/46 anonim válasza:
18 éves vagyok, és 173cm.
Azt kell hogy mondjam, sosem szenvedtem hiányt nőből a magasságom miatt. Egyszer sem mondták azt, hogy bocsi de alacsony vagy hozzám.
Adni kell magadra, illetve a szöveg legyen a helyén.:D
Szexeltem már tőlem magasabb csajjal is, és alacsonyabbal is.. Csak is rajtad áll :)
36/46 anonim válasza:
170 cm az nem elég?! nem is tudtam, hogy mostmár 200 felül vannak a menők :P
38/46 anonim válasza:
Ha nagyon szerelmes lennék nyilván. De ha annyira nem tetszene,csak szimpatikusnak találnám valószínű nem próbálnám meg mert én 173 cm vagyok:D
39/46 anonim válasza:
nem ez számít de mivel magasabb vagyok nem is igazán szoktam felfigyelni az alacsonyabbakra
40/46 anonim válasza:
Sem a kor, sem a testsúly és sem a magasság nem játszik körze a szerelemben. A belső a fontos. Ezt jól jegyezd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!