Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy viszonylag alacsony 170 centi magas fiúval?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 23:15
11/46 anonim válasza:
Persze én csak 160 cm vagyok szóval simán :)
12/46 anonim válasza:
Persze,mivel én alacsonyabb vagyok.
14/46 anonim válasza:
Szerintem semmi akadálya nem lenne,nekem nem a magasság számít és ha egy magas vagyok a párommal az is tökéletes,nem kell felhőkarcolónak lennie az illetőnek
16/46 anonim válasza:
Hozzám képest egyáltalán nem vagy alacsony. 163 cm vagyok. Szóval simán. De inkább a személyiség fontos nálam.
17/46 anonim válasza:
En fiukent azt mondom hogy ez egy szorakozohelyi ismerkedesnel hatrany de ha ez barati korben megy akkor nem, (persze csak alacsonyabb lanyoknal). Mindenesetre nem elony es foleg az alacsony 165- lanyoknal lesz sikered, de pl szerelemnel tenyleg mind1 a magassag (meg kb mindenmas is)
18/46 anonim válasza:
Külsőleg , ha ránéznék egy 170cm fiúra egyértelműen NEM , én 174cm vagyok 14évesen igen kis zsiráfbébi ja:D szóval nekem 180plusz cm-is fiúk jöhetnek szóba , de ha megfogna valameik belső értéke nagyon és őt se érdekelné h magasabb vagyok lehet hogy megprobálnám:D
19/46 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Legalábbis nálam.
Mondjuk még így is magasabb vagy nálam (157 cm vagyok) (:
18/L
20/46 anonim válasza:
Én nem , mert magasabb lennék nála , és engem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!