Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 173 cm-hez 64 kg sok?

173 cm-hez 64 kg sok?

Figyelt kérdés
És szerintetek nagyon magasnak számítok? Én a magas pasikért vagyok oda de az a baj hogy a magas fiúknak az alacsony lányok jönnek be...általában...

2015. júl. 15. 01:28
 1/8 anonim válasza:
Képet kérünk!
2015. júl. 15. 04:31
 2/8 anonim ***** válasza:
ne aggódj ezen, lesz pasid.
2015. júl. 15. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem sportolsz, akkor szerintem egy kicsit sok, de nem vészesen. A fenti képeken láthatod, hogy mekkora különbségek vannak, két számból még em lehet ezt megítélni.

Nem számítasz nagyon magasnak. Én egy picit vagyok nálad magasabb (1-2 cm, nem emlékszem már, rég mértek meg),de nem lógtam ki soha a tömegből. Annyi, hogy a 8-10 cm-es sarkú cipők viselése már nem biztos, hogy jó ötlet, szerencsémre én nem is vágyom rá.

2015. júl. 15. 08:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D kedves utolsó! Szerencsére én se vágyom a magassarkú cipőkre :D
2015. júl. 15. 11:34
 5/8 anonim válasza:

szerintem nem sok az :) nekem pont hogy a magas lányok jönnek be :P

ha gondolod küldhetek képet az alakomról

2015. júl. 15. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha sportos vagy akkor tökéletes a 64 kg, ha hájas vagy itt-ott akkor sok.
2015. júl. 15. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Esténként futok...most egy kicsit diétázom mert van egy kis babaháj a hasamon. Ez nem nagy csak egy kicsike. A lábaimra viszont büszke vagyok :D
2015. júl. 15. 23:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös kommentelő! Nyugodtan küldj képet :3 :D
2015. júl. 15. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!