Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/24 anonim válasza:
De háát akkor nem tudunk véleményt anni és segitenni sem...
Nem hiszem el,hogy olyan csunya lennél ha ennyit foglalkozol magadal.Lehet,hogy csak magadnak nem tetszes(Gátlásos vagy)
13/24 A kérdező kommentje:
De mások mondták a szemembe, hogy csúnya vagyok, nem csak én gondolom így...
2015. júl. 7. 12:22
14/24 anonim válasza:
1 pár "ember" mondta ezt és te elhiszed nekik? Itt a gond!
15/24 Férfi15 válasza:
Figyel lehet itt akik most írtak mint pl én is :D
ha lehet megismersz bármelyikünket és küldsz képet még az is lehet hogy valaki beléd zúg :)
16/24 anonim válasza:
7 milliárd ember van a földön és hagyod hogy pár hülye ember elrontsa az életed?
17/24 A kérdező kommentje:
Megprobálom nem hagyni. Köszönöm a segítséget. :)
2015. júl. 7. 13:42
18/24 anonim válasza:
Hát mi fiúk azt nem szeretjük külsőre ha ilyen ingekben meg hülye ruhákban mész. Az ing pasiknak való.
A másik hogy törődj a hajaddal.
Lehet hogy csúnya vagy, de a hajat nagyon szépre meg lehet csinálni.
Legyen szép hosszú egyenes, vagy nyírd fel rövid tüsire.
Ne hord hülye fülbevalókat. sima egyszerű és szép pont alakúakat viselj.
pusz :D
19/24 anonim válasza:
Szia!
Kérlek küldj egy képet! Ígérem, nem leszek csúfolódó, nem a természetem.
20/24 anonim válasza:
Az előző vagyok; szaal sztem egy "csúnya" (nem szabályos, ilyesmi)arc lehet akár sokkal vonzóbb, mint egy tök jól kinéző, de dögunalmas átlagnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!