Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon csúnya vagyok? Sosem lesz olyan lány, aki szóba áll velem? (kép lent)
[link] a bal oldali!
18 éves vagyok, kitűnő tanuló, most fogok érettségizni, vicces vagyok és érdekelnek az anime sorozatok.
Ne add fel soha :)
Majd valakinek igy leszel tokeletes :)
Egyelőre azért ne dőlj még a kardodba, semmi okod nem lenne rá.
Teljesen átlagos fiatal srác vagy, ilyenből szaladgál az országban több tízezer.
Érettségi után gondolom egyetem v. fősuli, ott meg -ha nem leszel visszahúzódó v. balfék- megismerkedhetsz egy csomó nagyon csinos lánnyal, akik pont ugyanazt gondolják magukról, amit Te most magadról.
Bocs, hogy nem lányként írok, de hozzá tudok szólni. Szerintem átlagos vagy, de ha javítani szeretnél magadon, akkor ajánlok egy új, divatosabb szemüveget, pl. vastagabb kereteset. Nekem is olyan van, sokat javított az arcomon :)
Göndör hajad van? Vagy növeszd meg egész nagyra (a lányok szeretik a dús göndör hajat, legalábbis úgy hallottam), vagy vágd rövidebbre.
Persze ezek csak tippek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!