Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nagyon csúnya vagyok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagyon csúnya vagyok? Sosem lesz olyan lány, aki szóba áll velem? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link] a bal oldali!

18 éves vagyok, kitűnő tanuló, most fogok érettségizni, vicces vagyok és érdekelnek az anime sorozatok.

2015. júl. 4. 17:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Kondi,kontaktlencse,kezdj valamit a hajaddal...Aztán ki tudja...
2015. júl. 4. 17:51
 2/20 anonim válasza:

Ne add fel soha :)

Majd valakinek igy leszel tokeletes :)

2015. júl. 4. 18:03
 3/20 A kérdező kommentje:
kondi? kicsit se vagyok vékony!
2015. júl. 4. 18:07
 4/20 anonim ***** válasza:
90%

Egyelőre azért ne dőlj még a kardodba, semmi okod nem lenne rá.

Teljesen átlagos fiatal srác vagy, ilyenből szaladgál az országban több tízezer.

Érettségi után gondolom egyetem v. fősuli, ott meg -ha nem leszel visszahúzódó v. balfék- megismerkedhetsz egy csomó nagyon csinos lánnyal, akik pont ugyanazt gondolják magukról, amit Te most magadról.

2015. júl. 4. 18:12
 5/20 anonim válasza:
0%
irj 14/lány
2015. júl. 4. 18:28
 6/20 anonim ***** válasza:
A kérdés az az, hogy milyen karakterű lányt szeretnél barátnődnek! Ha egy picit "jobbat", akkor az első válaszolóhoz csatlakozom. Ha egy hozzád hasonló karakterűt, tehát egyszerűbb, szerényebb lányt képzelsz el magad mellé akkor semmi más dolgod nincs, mint nyitva tartani a szemed az egyetemen. :) Sok sikert!
2015. júl. 4. 18:29
 7/20 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem lányként írok, de hozzá tudok szólni. Szerintem átlagos vagy, de ha javítani szeretnél magadon, akkor ajánlok egy új, divatosabb szemüveget, pl. vastagabb kereteset. Nekem is olyan van, sokat javított az arcomon :)

Göndör hajad van? Vagy növeszd meg egész nagyra (a lányok szeretik a dús göndör hajat, legalábbis úgy hallottam), vagy vágd rövidebbre.

Persze ezek csak tippek:)

2015. júl. 4. 18:41
 8/20 anonim ***** válasza:
Férfi szemmel nézve sem vagy csúnya, annyi, hogy a hajad ebben a formában nem túl előnyös, a szemöldököd meg igazítsd meg néha, kicsit kócos :D
2015. júl. 4. 19:11
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna írnod hogy kitűnő tanuló vagy és szereted az animét, megmondtam volna anélkül is!
2015. júl. 4. 19:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a kondival arra akartak utalni, hogy izmosodj kicsit.
2015. júl. 4. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!