Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Egyszer egy l¨˘nyra r¨˘¨Şrtam facen ¨Śs l¨˘tta de nem irt vissza!(m¨Śg most sem) 0‡6s tudja hogy tetszik nekem.(tegnap tudta meg Ma egyik bar¨˘tomnak elmondta hogy nem tetszek neki ¨Śs azt mondta hogy cs¨˛ny vagyok. De azt mondt¨˘k nekem akik vele voltak hogy szinte mind¨Şg engem n¨Śzett a suliba! Akkor most tetszek neki ¨Śs csak az¨Śrt mondta hogy cs¨˛nya vagyok mert nen tudja hogy mit akar vagy t¨Śnyleg nem tetszek neki?

2015. jún. 15. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
tanulj meg írni
2015. jún. 15. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Martin Garrix *-* az én "főnököm"
2015. jún. 15. 14:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyszer egy lányra ráírtam facen és látta de nem irt vissza!(még most sem) Ès tudja hogy tetszik nekem.(tegnap tudta meg Ma egyik barátomnak elmondta hogy nem tetszek neki és azt mondta hogy csúny vagyok. De azt mondták nekem akik vele voltak hogy szinte mindíg engem nézett a suliba! Akkor most tetszek neki és csak azért mondta hogy csúnya vagyok mert nen tudja hogy mit akar vagy tényleg nem tetszek neki? boccs ezt akartam irni csak rossz a böngésző a telómon
2015. jún. 15. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
nem tetszek neki ennyi
2015. jún. 15. 14:59
 5/15 anonim ***** válasza:
vagyis nem tetszel neki
2015. jún. 15. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem (néz téged az órán? de csúnyának tart? érdekes felálás,én alapból nem nézek olyan csajt aki nem tetszik
2015. jún. 15. 15:21
 7/15 A kérdező kommentje:
hat köszi a válaszokat akkor biztos csúnya vagyok (amit eddig is tudtam)
2015. jún. 15. 15:22
 8/15 A kérdező kommentje:
akkor 15:21 es akkor szerinted most mi van?
2015. jún. 15. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:

hát két verzió van

1.Leplezi hogy ő is vonzódik hozzád

vagy szégyel téged,a barátai előtt

2015. jún. 15. 15:26
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :D
2015. jún. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!