Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nagyon csúnya vagyok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagyon csúnya vagyok? Sosem lesz olyan lány, aki szóba áll velem? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link] a bal oldali!

18 éves vagyok, kitűnő tanuló, most fogok érettségizni, vicces vagyok és érdekelnek az anime sorozatok.

2015. júl. 4. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hirdesd annyira hogy anime fan vagy engem pl taszít. Az első nem azért írta a kondit mert duci vagy hanem hogy szerez egy kis izmot. Engem nem a hajad ütött meg hanem a szemöldököd szerintem egy kicsit szed ki.
2015. júl. 4. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
kicsit divatosabb ruhák,a szemöldököd is csináltasd meg vagy szólj anyukádnak biztos ő is szedi az sokat segítene.az anime rajongasod nekem se jon be,de vannak lanyok akik szeretik.nem vagy remenytelen;)
2015. júl. 4. 22:15
 13/20 anonim válasza:
Van egy ismerősöm és az ő arcán sokat javított a nagyobb keretes szemüveg.És a legtöbb lánynak(nekem is:D) tetszik a göndör haj.
2015. júl. 5. 01:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy reménytelen eset. Hajaddal és szemöldököddel kezdj valamit, ruhacsere, szemüvegcsere és nincs is semmi gond.

Az pedig, hogy kitűnő tanuló vagy egyáltalán nem hátrány, egyébként gratulálok hozzá.

2015. júl. 6. 23:36
 15/20 anonim ***** válasza:
szedd ki a szemöldököd,kontaklencse,gyúrj, hajadat növeszd meg és állítsd be,ne vágj ilyen nyomi fejet,és a kidugárzás is fontos!
2015. júl. 7. 12:58
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm jó tanácsok, de gyúrni nem fogok, mert nem beképzeltségből mondom de a testemmel nincs úgymond bajom, és sztem az az ami rendben van,. nem vagyok kövér, se sovány, vagy ennyire fontos hogy kigyúrt állat legyek?
2015. júl. 7. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen,vannak olyan lányok akiknek a kockahas ötször jobban számít mint az arc, de amúgy meg tényleg majdnem minden lánynak nagyon bejön.
2015. júl. 8. 10:31
 18/20 A kérdező kommentje:
érdekes, mert ha ruha van rajtunk nem látszódik a hasunk :D és általában úgy látják a lányok a fiúkat
2015. júl. 8. 13:01
 19/20 anonim válasza:

Lehet, hogy túl fiatal vagyok ehhez, de muszáj megjegyeznem valamit :D (14/l)

Szóval. Szerintem nem vagy csúnya. Én is azt mondanám, átlagos, dr ez alatt semmi rosszra nem gondolok! Én például azokat a fiúkat találom szimpatikusnak, akiknek nem csak a külsejük van, hanem sokkal inkább a jellemük. Na, ez idétlen mondat volt. Mindegy. Szóval szerintem biztosan van egy-két lány a sok agymosott liba között, akinek feltűnik a jellemed, és nem fogja érdekelni, hogy nem te vagy a leghíresebb tinibálvány. (Csak engem ráz ki a hideg az olyan nyálas pasiktól?)

Szerintem sokkal fontosabb, hogy milyen a jellemed, mint a külsőd. Picit több önbizalomra van csak szükséged! ;) Jó, persze, ha szeretnél, változtathatsz a külsődön (ahogy fentebb írták),de szerintem nem életbevágó.

Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan lányok, akik a hozzád hasonlóakat keresik ;) A leírásaid alapján nagyon szimpatikus vagy! ^^

2015. júl. 10. 08:38
 20/20 anonim válasza:

Speciel én a kis tokádból ítélve, úgy gondolom, hogy van azért egy kis súlyfelesleged. Nem tudom, hogy milyen magas vagy, tehát nehéz így következtetéseket levonni, de ez nekem feltűnt rögtön.

Én a szemöldöködön javítanék, szerintem karakteres arcod van és azzal csak jobban kiemelnéd. Nem azt mondom, hogy lányos formára szedesd, csak kicsit ritkíttass rajta és máris jobb lesz.

Szemüvegből is mindenképp beszereznék egy "modernebb" fajtát.

Az öltözködésed ebből a képből nem tudom megmondani, mert nem ismerem a ruhatárad.

De egyáltalán nem vagy reménytelen eset, csak kicsit foglalkozz magaddal.

2015. aug. 1. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!