Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 Férfi15 válasza:
Azért nem kell egy csúnya lány a fiúknak mivel azért a fiúknak is megvannak az elvárásaik
Hisz szép csaj se akar ronda pasit
2/24 A kérdező kommentje:
És akkor egy csúnya lány vagy fiú, nem kap magának párt?
Amúgy a kérdés inkább az volt, hogy mitől tartanak csúnyának egy lányt?
2015. júl. 7. 10:51
3/24 anonim válasza:
ízlés kérdése... Van srác akinek a ducibb lányok jönnek be, nekem spec soha nem lenne az esetem. Szóóval.. tényleg abszolút ízlés, nem tudod kategorizálni.
4/24 Férfi15 válasza:
De nem a duci jelenthet csak csúnyát de mind1
5/24 A kérdező kommentje:
Nem.
Csak zavar, hogy folyton csúnyának csúfolnak a körülöttem levők...
2015. júl. 7. 11:34
6/24 anonim válasza:
Nem lehet kategorizálni, de alapvetően ha valakit lecsúnyáznak, akkor az nem azt jelenti, hogy előnytelen az arca. Ez nálam is így van, azokat a lányokat akiket csúnyának tartok, nem azért tartom csúnyának mert így születtek, hanem mert nem foglalkoznak magukkal, és ezt észre sem veszik magukon. Nem érdekli őket hogy mit vesznek fel, nem érdekli őket a testsúlyuk, nem érdekli őket hogy pattanásosak, sem hogy izzadtságszaguk van, sem az hogy a hajstílusuk nem is illik hozzájuk, és az sem hogy a fogukra ráférne egy fogszabályzás, na meg hogy nem csak este kellene fogat mosni.
7/24 anonim válasza:
De ez még nem is lenne baj... Úgy értem, okés, ha ők így érzik jól magukat a bőrükben és ez ellen nem is akarnak tenni, akkor legyen így. De akkor ne az olyan srácokra hajtsanak, akik kondiznak, sportolnak, figyelnek az öltözködésükre stb., mert úgysem fog összejönni. És aztán ilyenkor jön hogy minden férfi egy disznó.
8/24 A kérdező kommentje:
Én fésülködök, sportolok, adok a testemre. Volt fogszabályzom, mondjuk nem tudta tökéletesen helyrehozni, de azt nem könnyű. Adok magamra, és az öltözködésemre, naponta min kétszer mosok fogat, rendszeresen mosom a hajam, és apolom a testem. Nem vagyok büdős, használok túsfürdőt, parfümőt, és kozmetikushoz is járok(szemöldökszedés, pattanás kezelés), amúgy teszek a pattanásaimra alapozót. Mégis csúnyának vagyok minősítve.
2015. júl. 7. 11:48
10/24 A kérdező kommentje:
Önbizalom hiány miatt az útobbi évben nem igazán készültek rólam képek.
2015. júl. 7. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!