Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beteg elméjű vagyok, akkor soha sem lesz párkapcsolatom, barát? (L)
Most nem, de majd mondjuk pár évvel később...
Mert ugye vegyük azt hogy egy normális, épp gondolkodású embernek eszeágában sincs komolyan össze állni egy őrűlttel...
Gondolom barátaim is ezért sincsenek. Mert úgye néha a kűlsőm is ijesztő. Pl. Acélbetkó, sok szegecs, meg fekete ruhák, rideg , sötét olykor visszahúzódó kisugárzás, túlzott fekete smink stb... No meg alacsony az önértéklésem is a kűlsőmmel kapcsolatba... Meg az hogy ugye az elmémmel is gondok vannak... A világnézet, antiszociálisság, furcsa szokások, beteg dolgokért való rajongás... Stb. Most nem sorolnám mert hosszú. Persze van egykét jó tulajdonságom is a tömör rossz mögött. Pl. Művészlélek vagyok, rajzolok, történeteket írok , zenéket imádom hallgatni, szeretek filozofálni, meg kicsit kocka is vagyok. Ha közelkerülnék valakihez akkor tudom hogy nagyon nagyon tudnék hozzá kötődni és szeretném is. Csak hát aza baj hogy a bizalmamba férkőzés is sokáigtart, van amikor persze nem de az ritka. Meg szerintem azis lehet jó tulajdonságom hogy pl. Egy embernél nekem nem igazán számít a kűlső, inkább a belső az ami sokkal jobban érdekel... Kb. Ennyi.
Szóval így az ismerkedés terén halálra vagyok ítélve? Csak mert akikkel így barátkoztam pl. Interneten keresztűl(mivel a valóságba nem igazán megy) tehát mélyebben beszélgettem és mivel ilyenkor őszintének jobb lenni, minden dolgomat elmesélem. Utána meg vagy soha nem válaszolnak vagy jön hogy te beteg vagy, meg ilyenek... :(
Néha mikor depressziós időszakba vagyok, belegondolok milyen rossz így magányosan és nincs olyan ember aki hasonló hozzám, és jókat tudnék vele beszélgeni stb. Barátkozni esetleg. Néha eszembe jut jobb lenne ha feladnám a várakozást, hogy mikor toppan be valaki. Barátom az örökös magány. Szerintetek?
(Tessék, nyugodtan jöhetnek a trollok is, de a "normális" válaszokat köszönném!)
16/L.
Nekem teljesen mas a stilusom, de az elso baratnom szintebteljesen olyan volt, mint te. Furcsa mod sok mindenben megegxeztunk, lelkileg es egyutt voltunk 2 evig. Aztan mivel messze lakott meg megcsalt massal inkabb szetvaltunk, de szoktam vele beszelni meg ma is.
A lenyeg hogy sokan vannak akiknek nem a tomeglanyok jonnek be, ugyhogy ne keseredj el ;) f20
Nekem volt már beteg barátnőm! Nah ő tényleg beteg! Te nem tűnsz annak... Inkább az a tipikus Emo-s vagy góth stílusod van :)
Nincs veled semmi probléma csak különc vagy (a kisebbség kategóriába tartozol)! Nincs veled semmi gond! Ha akarod mesélhetsz magadról (betegebb dolgokat is)! Volt barátnőm mindig öngyilkos akart lenni, olyan könnyen felkapta a vizet, hogy ha neki valami nem tetszett nekem esett ököllel! Imádott verekedni, eret vágott (belevéste a karjába a nevem), hisztizett folyamatosan (egyszerűen nem igényelte a szeretetet), mindenért engem hibáztatott, 1-szer meg is csalt, de a sok rossz ellenére és még is megláttam benne a jót... 4 és fél hónapot együtt voltam vele, úgy hogy ő dobott és még utána is szerettem! Szóval nyugodtan írhatsz és mesélhetsz, ha van kedved :)
16/F
En imadom az ilyen embereket. :D
Vegre valaki, aki elszakad a tarsadalom altal diktalt normaktol es idealoktol. Benned nincs meg az a bizonyos "igazodasi kenyszer" ,megse akarod tobbnek mutatni magad annal, ami vagy.
A stilusodat is favorizalom, en mondjuk meg keresem magam.
De egy pillanatig se hidd,hogy beteg vagy xD ! Ez nem nyom belyeget semmire. Valoszinubb, hogy a hasonlo "szellemu" emberek keresnek es fognak majd keresni. Ne erezd magad maganyosnak, sok valaszado is batorit teged,lathatod. Nem vagy egyedul! :D
Ha gondolod, irj ram! ;) En szivesen meghallgatlak barmivel kapcsolatosan. Csak legy pozitiv es nyitott mindenre, de ne hagyd, hogy a tarsadalom atformaljon es befolyasoljon! Tudom, hogy megtalalod majd az igazit! C:
Ideaktol*
Imadom a telefonom <3 Azt hiszi a kis edes, hogy o jobban tudja, mit akarok irni,mint en magam.
Huh, köszönöm a välaszokat, jó látni hogy vannak kedves emberek is :)
A privikre meg majd igyekszem válaszolni is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!