Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jövök be a fiúknak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök be a fiúknak?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves intelligens lánynak tartom magam, szeretem a történelmet (nemcsak mint tantárgyat,hanem mint tudományt), van a jövőmmel kapcsolatban tervem, nem vagyok olyan típus akit ÉRZELMILEG ki lehet használni, mert nehezen bízok meg másokban, viszont nem az az ú.n. "plázacica" vagyok - ha szabad így kifejeznem - mert nem befolyásol a média (sőt semmi más) olyannyira, hogy a saját emberi méltóságomat feladjam.Jövőre érettségizek és most még a nyelvvizsgára is készülök, sőt jövőre indulok szintén a történelem OKTV-n.Idáig is értem el versenyeredményeket amit most nem részleteznék mert nem tartozik ide konkrétan. A lényeg hogy van saját érdeklődési köröm, világnézetem, és szeretek az életről "filozofálgatni" és hobbi szinten érdekel még a csillagászat is, bár nem vagyok jártas a reál tudományokban, de történelme mindennek van.

2015. júl. 3. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Milyen fiuknak akarsz bejönni?

Az agymosott férgeknek, akiknek pinád kell vagy aki olyan mint egy ember?

Elég tudatlan vagy. Ha írsz, segíthetek megérteni komolyabb dolgokat.

1#. Igen emberek azért írnak belőjükről, mert csúnyák, nem, mert kizárólag ez számít.... Tényleg... Agyhalott.

2015. júl. 3. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Mutass képet magadról, és megmondom.
2015. júl. 3. 12:33
 13/15 anonim válasza:
100%
Körülöttem sem tökéletes minden. Nos ha tudni akarod, az a helyzet, hogy az én édesapám munkanélküli és alkoholista volt, 1 hónapja meghalt. Anyám egyfolytában dolgozik, hogy eltudja tartani a három gyerekét. Nekem nincs barátnőm, és nem is volt sosem, mert mindig annyit kellett tanulnom, hogy az ösztöndíjból eltudjam tartani magam. És éjszakánként munkát vállalok egy gyárban, hogy segítsem édesanyám, legalább egy kicsit. Barátaim nincsenek, soha nem járok el sehova, mert se pénzem, se időm nincs rá. Úgyhogy szerintem te csak ne sajnáltasd magad, inkább térj magadhoz és menj haza a családhoz, amíg még van. Ne azzal töltsd az időt,hogy keseregsz magadban, hanem inkább azon gondolkozz, hogyan hozhatnád helyre a dolgokat. Előbb mindig nézz körbe magadon, hány ember van, aki sokkal rosszabb helyzetben van, aztán pedig mérlegelj.
2015. júl. 3. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja a külsődről semmit nem tudunk, az meg sokat számít. Egy kép segíthetne eldönteni.
2015. júl. 3. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Idáig semmi baj veled :)

Ha gondolod, küldj képet magadról. Lehet a külsőddel kapcsolatban van olyan, ami nem bejövős.

2015. júl. 3. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!