Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök be a fiúknak?
Nyilván azért a belső értékeidet sorolod ide, mert a külsőddel nem nagyon vagy megelégedve. És azt látjuk meg először. Intelligens, okos lány vagy, egy átlag - átlagnál kicsit jobb külsővel biztos vagyok benne, hogy nem kéne sokáig várnod az udvarlókra :)
Én is hasonló személyiség vagyok, bár más dolgok érdekelnek (csillagászat ilyesmi mondjuk jöhet). És nekem sincsen senkim, mert nem nézek ki úgy, hogy dögöljenek utánam a csajok + kb nem járok el sehová.. Ezen kell csak változtatni, biztos vagyok benne, hogy a szellemi készségeiddel nincsen semmi baj :)
20/F
Én is imádom a törit!:) A csillagászatot úgyszintén. :D 16/L
Tudom, hogy nem ez a kérdés célja, de ha van kedved akkor nyugodtan írhatsz. ;)
magyarul nem tudsz öltözködni,nem figyelsz oda magadra,csak a törire.
akkor szedj fel 1 tanárt.
Introvertált személyiségnek tűnsz a leírás alapján. Inkább csak csinálod a dolgaidat, ami érdekel (töri, csillagászat, az utóbbit én is csinálom a tesómmal, van távcsöve) és nem vagy nyitott a fiúk felé. Az ilyen lányokat általában csak látásból ismerem (a suliban), mert ha tetszik is (külsőleg), akkor feltételezem róla, hogy nehezen tudok vele beszélgetni. Így inkább választok olyat, aki nyitottnak tűnik és hamarabb megnyílik.
Meg persze a külsődről nem írtál, az is számít, akárhányszor találkozni olyan idézetekkel, stb., ami azt hirdeti, hogy csak a belső és a szív. Szintúgy jövőre érettségizek, előre is sok sikert! :)
Az egyáltalán nem igaz, hogy abszolút nem érdekelnek a külsőségek de nem azt tartom meghatározónak elsődlegesen.
Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy a hétköznapi és az ünnepi megjelenésem között hatalmas a szakadék!Pl:Iskolába azért megyek hogy tanuljak , ennek megfelelően öltözködöm tehát nem valami csilli - villi cuccban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!