Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a cigis, alkoholista fiúknak jövök be?
"Nem küldöm el, mert tudom hogy nekem lenne bűntudatom. Egyébként sem szeretek ilyenekkel rossz benyomást kelteni."
Akkor gondolkodjunk egy kicsit majd ezen.
"Nem vagyok egoista"
Akkor ez is lehet a gond. Nem vagy tisztában a saját értékeiddel, és még nincs határozott képed arról, hogy milyen vagy. Ez majd 20-23 évesen jön el. Akkor minden megváltozik.
Szerintem annyi az egész, hogy 13 éves vagy. Az a 15 évesnél idősebb pasi, aki 13 éves lánnyal kikezd, az hótzich, hogy nem teljesen normális, tehát alapból nem meglepő, hogy kevés agysejttel rendelkezik. A veled egykorú fiúk pedig veled egykorúak. Vagyis az önképük, szociális képességeik, szexuális érettségük kb. olyan szinten van, mint a tiéd, vagy még olyanon se. Ebből kifolyólag ők sem tudják jól irányítani a helyzetet.
Ha mindenképp pasit szeretnél, aki nem bunkó, akkor egyetlenegy megoldást tudok javasolni: intelligens, zárkózott fiúkkal ismerkedj. Akkor is, ha ők nem kezdenek ki veled, hanem neked kell kikezdened velük. Ők ugyanis rövid távon fejlődőképesebbek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!