Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ma ekkora r*b@ncként...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ma ekkora r*b@ncként viselkedni?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ilyenkor nyáron, főleg fesztiválon, nyaraláson teljesen normálisak az egyéjszakás kalandok. Sőt, az lenne a furcsa ha nem feküdnék össze valakivel ilyenkor.. Ezt nem az első embertől hallom..

Csak én nem feküdnék le valakivel akit kb. pár órája ismerek? Ez nekem egy annyira intim dolog, csak azzal menne akit tényleg szeretek.. Főleg ilyen fiatalon.. Ez már ki ment a divatból, vagy mi van?!

18/L

2015. jún. 28. 20:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Azt mondod? :DD

Egyre jobb tanácsokat kapok!

2015. jún. 28. 23:17
 22/27 anonim ***** válasza:

De jó.. most jó kedvem van.. adok 1 ajánlatot..

Most megismerkedünk, megmondod melyik fesztiválra mész, melyik nap, és a többit elintézzük ott..

Nos, mit szólsz hozzá? ;)

Amúgy 18/F

2015. jún. 28. 23:22
 23/27 A kérdező kommentje:
Dehát akkor elveszne az 'először szex aztán ismerkedés' teóriád varázsa :(
2015. jún. 28. 23:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Akkor figyelj..

Most megmondod üzenetben hogy mikor, hova.. De cm-re pontosan hova, és másodpercre pontosan.. Linkelsz 1 képet, és aztán ott a helyszìnen 1-2 menet aztán beszélgetünk..

Ez hogy tetszik?

2015. jún. 28. 23:39
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Na de komolyra fordítva a szót..

Megsúgom, de nehogy elmond bárkinek is!!!!!!

Elitélem a ribiket.. Undorodom tőlük.. Szóval ne, ne feküdj össze mindenkivel..

DE NE MOND EL SENKINEK HOGY ELMONDTAM!

2015. jún. 28. 23:41
 26/27 anonim ***** válasza:
LOL, ez a topik egyre nevettségesebb. Kíváncsi lennék, hogy vajon az ide írogató erkölcscsősz pasikkal a való életben hány nő szeretne lefeküdni. :D
2015. jún. 28. 23:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Pedig ha valakinek egy szép pofi és pár szó elég hogy szétnyissa a lábát akkor az elég nagy ribi. Persze rájuk is szükség van, én is megfektettem már párat, de csak szexre jók.
2015. jún. 29. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!