Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ma ekkora r*b@ncként viselkedni?
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ilyenkor nyáron, főleg fesztiválon, nyaraláson teljesen normálisak az egyéjszakás kalandok. Sőt, az lenne a furcsa ha nem feküdnék össze valakivel ilyenkor.. Ezt nem az első embertől hallom..
Csak én nem feküdnék le valakivel akit kb. pár órája ismerek? Ez nekem egy annyira intim dolog, csak azzal menne akit tényleg szeretek.. Főleg ilyen fiatalon.. Ez már ki ment a divatból, vagy mi van?!
18/L
Azt mondod? :DD
Egyre jobb tanácsokat kapok!
De jó.. most jó kedvem van.. adok 1 ajánlatot..
Most megismerkedünk, megmondod melyik fesztiválra mész, melyik nap, és a többit elintézzük ott..
Nos, mit szólsz hozzá? ;)
Amúgy 18/F
Akkor figyelj..
Most megmondod üzenetben hogy mikor, hova.. De cm-re pontosan hova, és másodpercre pontosan.. Linkelsz 1 képet, és aztán ott a helyszìnen 1-2 menet aztán beszélgetünk..
Ez hogy tetszik?
Na de komolyra fordítva a szót..
Megsúgom, de nehogy elmond bárkinek is!!!!!!
Elitélem a ribiket.. Undorodom tőlük.. Szóval ne, ne feküdj össze mindenkivel..
DE NE MOND EL SENKINEK HOGY ELMONDTAM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!