Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ma ekkora r*b@ncként viselkedni?
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ilyenkor nyáron, főleg fesztiválon, nyaraláson teljesen normálisak az egyéjszakás kalandok. Sőt, az lenne a furcsa ha nem feküdnék össze valakivel ilyenkor.. Ezt nem az első embertől hallom..
Csak én nem feküdnék le valakivel akit kb. pár órája ismerek? Ez nekem egy annyira intim dolog, csak azzal menne akit tényleg szeretek.. Főleg ilyen fiatalon.. Ez már ki ment a divatból, vagy mi van?!
18/L
Miért lenne kötelező a saját magánéletemmel kapcsolatban kérdezni ezen az oldalon? Olyan kérdést teszek fel amilyet akarok, ha jól tudom :D Jahj, de frusztrált valaki!
Na mindegy is, azért köszönöm a válaszod ja és köszi mindenkinek aki megerősített benne, hogy egy nagyon rendes kislány vagyok, elvégre ez volt a célom :DD
Aki frusztrált kettőnk közül, az jó eséllyel te vagy, nagyon hasonlít a kérdésed az egykori EMO-k "világfájdalmához". Talán érdemes lenne velük felvenni a kapcsolatot, velük jól el tudnál beszélgetni arról, hogy milyen romlott világot élünk.
Nyilván olyan kérdést teszel fel, amilyet akarsz, csak azért ezzel jelezni szeretném feléd, hogy te sem vagy sokkal tisztességesebb, mint azok a lányok, akikről beszélsz, hiszen kibeszéled a barátnődet egy fórumon, mert feltételezem rólad, hogy nem mered a szemébe mondani, hogy ribinek tartod a viselkedését, ellenkező esetben hozzá fordultál volna a kérdéseiddel, nem pedig ide.
És hiába a szmájli, aki ismeri egy kicsit is az emberi lelket, azon belül a nőit, az nagyon jól tudja, hogy egy ilyen kérdésnek nem lehet más célja, mint a rejtett egónövelés. Ellenkező esetben nincs racionális ok, ami miatt ezt fel kellene tenne. A "csak úgy" ugyanis nem válasz.
Érted, te jó kislány? :-)
Bölcsnek nem mondanám magam, mert vannak még hiányosságaim, de tudok 1-2 dolgot.
A helyrerakást szívesen, legközelebb, ha kell, akár el is fenekellek :-)
"Köszi az ajánlatot, a végén az elveimet is eldobom miatta, annyira csábító :D"
De hisz az elvek arra valóak, hogy eldobjuk őket nem? Vétkezz velem!
Ha nem rendszeresen keveredik egyéjszakás kalandokba csak néha fordul elő, akkor még nem kéne r'bancozni.
Neki ez belefér, neked nem, ez van, és nem csak te vagy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!