Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ma ekkora r*b@ncként viselkedni?
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ilyenkor nyáron, főleg fesztiválon, nyaraláson teljesen normálisak az egyéjszakás kalandok. Sőt, az lenne a furcsa ha nem feküdnék össze valakivel ilyenkor.. Ezt nem az első embertől hallom..
Csak én nem feküdnék le valakivel akit kb. pár órája ismerek? Ez nekem egy annyira intim dolog, csak azzal menne akit tényleg szeretek.. Főleg ilyen fiatalon.. Ez már ki ment a divatból, vagy mi van?!
18/L
Most azért tetted fel ezt a kérdést, hogy sok pozitív kommentet kapj, hogy te milyen jó lány vagy, mások meg milyen rosszak?
Őszintén kérdezem: mit foglalkozol te mások magánéletével? Ha valami nem tetszik, egyszerűen megmondod, hogy nem fér bele a te erkölcsi nézeteidbe, és tovább lépsz.
Pontosan, csak tudatosítani akartam, hogy mennyire jó lány vagyok, eltaláltad! :D :D
Kíváncsi vagyok mások véleményére, azért tettem fel a kérdést, képzeld! Te is elmondhatnád ahelyett, hogy itt keménykedsz:)
Nyugi, te normálisan gondolkodsz, én se feküdnék össze semmilyen jött-menttel, akiket kb nem is ismerek, vagy ha igen, akkor pár órája.
Bocsi, hogy ezt mondom de a barátnőd szimplán csak egy rossz r*ib@nc, ezen nincs mit túlgondolni. Büszke lehet magára, hogy ennyi idősen a f*@sz ki-bejárkál belőle, és benne van mindenféle egy éjszakás kalandban. Szülei biztos nagyon büszkék rá :)
A lényeg: maradj ilyen, amilyen vagy, egyáltalán nem normális és természetes dolog, hogy 1-1- buli vagy fesztivál alkalmával megd*g@tod magad valami idegen pasival (akár többel is).
De nagyon jól tudod, hogy ezen a fórumon így is divat a sárdobálás, főleg azok a pasik érintettek ebben, akik rosszindulatuk és a makacsságuk miatt sikertelenek a nőknél, ezért próbálják a női nemet gonosznak beállítani.
Kérdésre a válasz, ha már kérdeztél:
Igen, a mai szexuálisan túlfűtött világban normális. Ha például az ókori Izrael idejében éltél volna, akkor meg az lett volna a normális, hogy házasságig szüzek maradnak a lányok, ellenkező esetben halálbüntetés járt volna érte. Ha előre ugrunk az időben, Nagy Sándor birodalmának szétesése utánra, akkor a ptolemaida-dinasztiában megint más lett volna a normális.
Hol itt a kérdés? Változnak az idők. Attól, hogy 1-2 erkölcscsősz ezt nem akarja elismerni, a globális adatok nem az ő véleményüket tükrözik.
@20:40
Pasas vagyok, szóval nagyon ráfáztál.
Annyira bírom ezt a 'mit foglalkozol te más magánéletével, miért nem csak a sajátoddal' dumát :D És közben ott ül a gép előtt és más magánéleti kérdéseit nézegeti és válaszolgat rájuk :"D
Köszönöm a válaszokat:)
@Kérdező
Ezen az oldalon az emberek a személyes problémájukkal hozakodnak elő, és segítséget kérnek.
Te ellentétben elővettél egy olyan dolgot, amihez tényleg semmi közöd nincs, mert azok a lányok biztos nem kérték tőled, hogy tedd fel ezt a kérdést, vajon ők r-bancok-e vagy sem. (Ez kb olyan marhaság, mintha én előhozakodnék valamelyik haverom dolgával, amire ő nem kért volna meg). Nyilván egónövelésnek jók ezek a kérdések, és valahol az is világos, hogy ezt azért teszed, mert a való életben kevesebb dícséretet kaphatsz, mint azok a lányok, akikről beszélsz, és így próbálod az értékedet növelni a saját szemedben.
Ez azonban elég rossz módszer. Az ilyen lányoknak sajnos minden esélye megvan arra, hogy egy prűd, egoista ember legyen aki a saját erkölcsi rendszere miatt már többnek tartja magát más embereknél, de egyéb dolgot nem igen tud felmutatni az életben. Nomrális ember ilyet nem csinál, hanem kiiktatja az életéből azokat az embereket/dolgokat, amik zavarják, és csinálja a maga dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!