Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet ekkora rib a nc az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ekkora rib a nc az exem?

Figyelt kérdés

A barátnömmel 3 honapig voltunk együtt és 2 hete kidobott mondván hogy nem foglalkozok vele. Erre most valami uj sráccal találkozgat meg nagyon jol elvannak. Azt mondta nem csalt meg de biztos vagyok benne hogy találkozgatott az uj kis szerelmével mikor egyott voltunk már akkor is hiszen régebb ota ismerik egymást.

Ráadásul mikor én randit kértem töle az elözö pasit (igaz nem voltak együtt csak randizgattak) is lekoptatta miattam. Ezt onnan tudom hogy a randit mondtam neki és csak pár nap mulva tudott csak jönni mert hogy "ö nem randizik egyszerre több emberrel ezt undoritonak tartja" . Ezek után higyjem is ezt el? Amikor ilyen könnyen tullépett rajtam? Mekkora l o ty o!

2015. jún. 28. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó, most hogy kitomboltad magad, nagylevegő és az élet megy tovább.
2015. jún. 28. 11:31
 2/10 curáku ***** válasza:
100%

Nőj már fel. Az exed nem lotyó, te vagy végtelenül gyerekes.

Egy 3 hónapos kapcsolat nem egy olyan dolog, amin nagyon túl kéne lépni.. Nem jött össze kész, a csaj meg most találkozgat mással. Az meg senkit nem érdekel, hogy te mit hiszel, a csajt meg pláne nem.

2015. jún. 28. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
100 szónak is egy a vége. Ha ennyire ribizlinek tartod akkor örülj annak, h most fejeztétek be. Vannak kapcsolatfüggők, akik egyszerűen nem tudnak egyedül lenni. Az én exem is ilyen. Engem kidobott, h mondván "Élni akar" és pár héttel később összejött mással. Gondolj bele,h még mindig jobb most mint pár év múlva...
2015. jún. 28. 11:38
 4/10 A kérdező kommentje:

De nem igy ismertem meg. Nem volt képes velem találkozni mikor mással találkozgatott mivel hogy nem akarta megbántani hogy titkolozik. Erre velem meg eljátsza ezt? Mit képzelt? És igenis fáj!

Igaz nem volt rá sokszor idöm de van ilyen.

2015. jún. 28. 11:45
 5/10 curáku ***** válasza:
100%

De mégis mi bajod? Szakított veled, aztán találkozgat mással. Nem egyszerre csinálta a kettőt..az hogy te mit gondolsz, az más dolog.

És mi az hogy sokszor nem volt rá időd, de van ilyen?! Szakított veled, mert nem volt rá időd..van ilyen. ;)

2015. jún. 28. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan!!! Nincs bizonyítékod, h megcsalt, vagy h melletted találkozgatott vele! Ez csak a te képzelőerőd és agyszüleményed. Azért feltételezed ezt mert régóta ismerték egymást? És? Az nem jelent még semmit! Jobb is, h szakított veled, mert még éretlen vagy egy kapcsolathoz. Ráadásol, h ilyen könnyelműen írod, h nem volt rá időd és " Van ilyen"... Komolyan, abszolút igazat adok a csajnak, h szakított. Ha így ilyen egyszerűen veszed, akkor elhiszem, h a csaj besokalt és nem tudom, h mit képzelsz... H a nők csak valami Barbie babák akiket akkor veszel elő ha Nagyságának "ideje"van? Szerintem jobb ha nem is írsz semmit, mert csak kinevetteted magad!
2015. jún. 28. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te most kitaláltad, hogy biztos megcsalt, attól még nem lesz r*bi. Egyszerűen sérti az egódat és így akarsz visszavágni. A gond az, hogy 3 hónap azért nem olyan hosszú idő és két hét után minden joga megvan mással lenni. Meg az is elég gáz, hogy kifordítod a szavait.
2015. jún. 28. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem foglalkoztál vele, akkor még szép, hogy más kellett neki, de legalább korrekt volt, és szakított. Nem megcsalt.
2015. jún. 28. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:

"Igaz nem volt rá sokszor idöm de van ilyen." - ő meg úgy érezte, hogy nem foglalkozol vele, és keresett mást.

Ez nem ribiség... és három hónap meg nem kapcsolat

2015. júl. 1. 08:37
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Persze, persze... se bizonyíték se semmi, de belül tudod én így jártam! és láss csodát igazam lett, csak megcsalt amit k**va nehezen vallott be végre, de addig kínoztam a kérdéseimmel még végül bőgve elmondta, k**rvára fájt és most is fáj ennek most 6 napja és azóta zaklat is, hogy legalább beszéljek vele, de a telefont nem veszem fel se nem írok neki vissza, pedig csak annyit akart, hogy legalább egyszer írjak neki vissza, nagyon nehéz ezt megállni és mindig nézegetem, hogy írt-e és ha írt akkor mit írt, nehéz nehéz nehéz, de NEM! NEM és NEM! Hazudott neked és meg is csalt, nyugodtan legyél benne biztos! Na lehet leszavazni, köszi
2015. júl. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!